Nutrolin Nivel Moniteho

Nutrolin Nivel Moniteho

47,50€

Nutrolin monitehovalmiste tarjoaa koiralle tulehdusta vaimentavia omega-3-rasvahappoja ja nivelravinteita. Tehokas ja tarkasti suunniteltu lisäravinne antaa apua koirille, jotka sairastavat nivelrikkoa. Tuotetta voi käyttää myös ehkäisemään nivelrikon syntymistä koirilla, joilla on kohonnut riski sairastua kyseiseen sairauteen. Valmiste hidastaa niveloireiden kehittymistä Arvostetut omega-3-rasvahapot.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  47,50€
  60 tabl 150 ml
  0,001 € / tablml
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  66,50€
  180 tabl 450 ml
  0 € / tablml
from €47.5 to €66.5 2
47.5 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
66.5 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Nutrolin monitehovalmiste tarjoaa koiralle tulehdusta vaimentavia omega-3-rasvahappoja ja nivelravinteita. Tehokas ja tarkasti suunniteltu lisäravinne antaa apua koirille, jotka sairastavat nivelrikkoa. Tuotetta voi käyttää myös ehkäisemään nivelrikon syntymistä koirilla, joilla on kohonnut riski sairastua kyseiseen sairauteen.

Valmiste hidastaa niveloireiden kehittymistä

Arvostetut omega-3-rasvahapot ja tehokkaat nivelravinteet toimivat hyvin yhdessä. Rasvahapot ja nivelravinteet parantavat nivelrikkoisten koirien liikkumista ja vähentävät näin ollen tarvetta kipulääkkeiden käyttöön. Nutrolin Nivel Moniteho valmistetta suositellaan erityisesti työ- ja urheilukoirille, tapaturmaisesti nivelensä loukanneille sekä koirille, joiden nivelissä on mahdollisia nivelrikkoon johtavia heikkouksia. Valmisteessa on käytetty lääkkeenomaisia raaka-aineita, ja tuote on valmistettu tunnetussa suomalaisessa lääketehtaassa. Pakkauksessa on 60 helposti nautittavaa tablettia ja korkealuokkaista kalaöljyä 150 millilitran pullo. Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, kullekin koiralle sopiva liikunnan määrä, lihashuolto, ammattilaisen antama fysioterapia ja järkevä painonhallinta ovat tärkeitä asioita nivelrikkoisen koiran hoitokokonaisuudessa. 30-kiloiselle koiralle riittää yksi pakkaus kuukaudessa. Tuote on koiran terveyttä tehokkaasti ylläpitävä ja taloudellinen valinta. Valmistetta käytetään päivittäin aina terveellisen ruokavalion yhteydessä.

Nivelrikko on yksi yleisimpiä lemmikkieläinten sairauksia. Nivelrikkoa esiintyy yleisesti lonkkanivelessä, kyynärnivelessä, kinnernivelessä ja polvissa. Koiran nivelrikon tavallisimpia oireita ovat ontuminen ja jäykkyys sekä vaikeus esimerkiksi hypätä autoon. Koirilla nivelrikon aiheuttamat oireet ovat tavallisesti pahimmat rankan liikunnan jälkeisen lepohetken jälkeen. Sairauden edetessä nivelet saattavat paksuuntua, sillä nivelten reuna-alueille kehittyy sidekudosta ja teräviä luupiikkejä. Nutrolin Nivel Moniteho parantaa erityisesti ikääntyneen koiran päivittäistä elämänlaatua.Valmisteessa on tutkittuja, lääkkeenomaisia raaka-aineita. Valmiste on kehitelty ja valmistettu Suomessa. Tuote maistuu erittäin hyvältä ja on mukava päivittäinen lisä ruoan joukkoon. Muistathan, että avattu pakkaus on säilytettävä jääkaapissa ja käytettävä loppuun aina kolmen kuukauden kuluessa.

Nutrolin Nivel Moniteho auttaa koiraa nauttimaan elämästä

 • Nutrolin Nivel Moniteho on mainio yhdistelmä tulehdusta hidastavia nivelravinteita ja omega-3-rasvahappoja
 • Nutrolin Nivel Moniteho valmisteen öljy ja tabletit annostellaan koiralle päivittäin normaalin ruuan joukossa.

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun