Easy Go -kangashäkki, Eri kokoja

Easy Go -kangashäkki, Eri kokoja

29,99€
(0)
Koiran kuljettaminen on välillä kysymyksiä herättävä asia. Hyvä kuljetuskoppa kuitenkin ratkaisee suurimman osan ongelmista. Kevythäkki tai kangashäkki on erinomainen vaihtoehto heille, jotka eivät halua tapella kömpelön metallihäkin kanssa. Kätevä kangashäkki kotiin, matkoille ja näyttelyihin Lemmikin kuljettamiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja, joista suurin osa ovat häkkien tai koppien.... Lue lisää
 

Koiran kuljettaminen on välillä kysymyksiä herättävä asia. Hyvä kuljetuskoppa kuitenkin ratkaisee suurimman osan ongelmista. Kevythäkki tai kangashäkki on erinomainen vaihtoehto heille, jotka eivät halua tapella kömpelön metallihäkin kanssa.

Kätevä kangashäkki kotiin, matkoille ja näyttelyihin

Lemmikin kuljettamiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja, joista suurin osa ovat häkkien tai koppien muodossa. Häkit ja kuljetuskopat saadaan sijoitettua autoihin siten, että ne pitävät lemmikin turvassa matkan ajan. Metallinen häkki voi olla kömpelö mutta onneksi on olemassa muitakin malleja, kuten kevythäkkejä. Tämä kestävä kevythäkki on valmistettu kankaasta ja se on erittäin monipuolinen. Lemmikin on mahdollista käyttää sitä esimerkiksi omana nukkumis- tai rentoutumispaikkana niin matkoilla kuin kotona. Kotona on hyvä olla rauhallinen paikka lepäämistä varten. Seinämät tekevät siitä miellyttävän hämärän ja turvallisen oloisen nukkumapaikan, Kangashäkissä on muovitetut metallipinnat, jotka tekevät siitä hyvin tukevan. Voit tarvittaessa taittaa kangashäkin kasaan, mikäli sinulla on erillinen kuljetushäkki autossasi. Kangashäkki on helppo koota paikanpäällä nopeasti, jonka takia se sopii hyvin otettavaksi mukaan näyttelyihin.

Kylkien verkkoikkunat pitävät huolen siitä, että ilma vaihtuu häkissä hyvin, jottei lemmikille tule tukalat oltavat. Tarvittaessa ne ovat myös suljettavissa. Pohjana kangashäkissä on erittäin miellyttävä fleecealusta, joka on lemmikin kannalta erittäin lämmin ja mieluinen makuualusta. Näin lemmikille ei tule kylmä häkissä maatessaan. Kangashäkissä on vetoketjullinen verkko-ovi, jonka saa tarvittaessa suljettua kokonaan. Häkissä on myös kantokahva katon puolella. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon se, että kangashäkkiä ei voi käyttää kuljetuslaatikkona. Et voi siis kantaa lemmikkiä häkin avulla. Easy Go kangashäkki on pikemmin tarkoitettu lepoon kotona, matkoilla ja näyttelyissä. Easy Go kangashäkin mukana tulee erillinen kassi, johon häkki voidaan taitella säilytystä ja siirtoja ajatellen.

Easy Go kangashäkin parhaat puolet

 • Se on erittäin monipuolinen lepopaikka lemmikille
 • Sopii kotiin, matkoille ja näyttelyihin
 • Helppo koota ja kasata esimerkiksi mukana tulevaan kantolaukkuun
 • Lämmin fleecealusta pitää lemmikin lämpimänä
 • Verkkoikkunat auttavat ilmanvaihdossa ja vetoketjullisen oven saa suljettua kokonaan tarvittaessa

  4 1 5 1

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun