Sams Field Chicken Large Adult
Sam's Field

Sams Field Chicken Large Adult

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Sam's Field on suosittu koiran kuivaruokia sisältävä tuotemerkki, joka sisältää runsaasti aitoa lihaa sekä vihanneksia ja hedelmiä. Laadukkaat täysravinnot sisältävät vain hieman viljaa, ei kuitenkaan vehnää vaan ainoastaan maissia ja perunaa.

Tuote sopii täydellisesti suurten rotujen aikuisille koirille

Sams Field Chicken Large Adult täysravinto sulaa elimistössä hyvin ja koira saa hyvää tekevät, vitamiinit, hiven- ja kivennäisaineet, proteiinit ja aminohapot tehokkaasti käyttöön. Hiilihydraattilähteinä on laadukkaita vihanneksia, perunaa ja hedelmiä, jotka tarjoavat koiralle pitkäkestoista energiaa. Tuote sisältää herkullista kananlihaa ja erittäin ravinteikasta kananmaksa, jotka maistuvat hyvälle ja pitävät koirasi terveenä. Täysravinnon sisältämä kananrasva on merkittävä E-vitamiinin lähde, jota myös lohiöljy sisältää. Sams Field Chicken Large Adult täysravinnon lohiöljy tarjoaa koiran turkin ja ihon hyvinvointiin runsaasti laadukkaita Omega-3-rasvahappoja. Täysravinto ei sisällä huonosti siedettyjä viljoja, kuten kaura, vehnä, ohra ja ruis, joka vähentää tehokkaasti ravinnon altistavuutta erilaisille allergioille. Korkealuokkaisen täysravinnon valmistusainelistauksen ykkönen on laadukkaan ja korkealaatuisen eläinproteiinin merkittävä lähde. Proteiini tulee aina aidosta lihasta tai kalasta.

Sams Field Chicken Large Adult täysravinnon kananliha ja kananmaksa ovat monien koirien mieleen. Maksaa on koirien ruokinnassa käytetty paljon ja se on myös tavallisesti sisäelimistä ravintoarvoltaan erittäin suuri. Kananmaksa ei ole liian voimakkaan makuista, kuten joskus koirien täysravinnossa käytetty porsaan maksa. Täysravinto sisältää A-vitamiinia, B-vitamiineja, kuten B1 ja B12 vitamiinia, kaliumia, rautaa ja magnesiumia. Tuote sopii herkullisuutensa ja todella kattavan ravintoarvonsa ansiosta myös allergisille ja nirsoimmille koirille. Koiran ruuansulatuskanava on tilavuudeltaan suhteellisen pieni, joka tarkoittaa että koiran pitää saada ravinnosta paljon energiaa, jotta päivittäinen ruoka-annos ei ole kooltaan liian suuri. Koiran elimistö käyttää hyödykseen tehokkaasti eläinperäistä proteiinia ja sitä pitää olla päivittäin tarjolla runsaasti.

Tuote sisältää 60% lihaa, vihanneksia ja hedelmiä

  • Tarkkaile koirasi painoa ja valitse ravinnon määrä koiran iän ja aktiivisuuden mukaan.
  • Laadukas valmisruoka on pitää koirasi terveenä ja aktiivisena
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun