Aumuller-koirankori, rottinki - P 100 x L 80 x K 28 cm

Aumuller-koirankori, rottinki - P 100 x L 80 x K 28 cm

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Aumullerin valmistama koirankori on mukava ja pehmeä peti, jossa koiran on hyvä levätä. Kori sopii yhteen useimpien koirankorin tyynyjen kanssa, joten valitse vain sopivan kokoinen.

Laadukas kori kestää vuosia

Kun koiralle ostaa korin, kannattaa varmistua sen laadusta. Kun kori on valmistettu laadukkaasti, kestää se käyttöäkin pidempään. Aumullerin koirankorit on tehty käsityönä Euroopassa. Ne ovat kokonaan luonnontuotteita. Ne onkin valmistettu eurooppalaisesta pajusta, joka on A-luokkaa. Tämä takaa korin laadun. Korin lakkauksen ja petsauksen kanssa on noudatettu EN 71 -määräyksiä. Tällä voidaan taata se, että kori on täysin turvallinen niin koiralle kuin omistajallekin. Esimerkiksi, jos koira pureskelee tai nuolee koria, siitä ei lähde haitallisia aineita koiran suuhun. Korin muotoilu on sellainen, että siihen pääsee helposti sisälle. Korin pitkiä laitoja on madallettu hieman, jolloin pienikin koira voi kätevästi kiivetä sisälle koriin. Kori ei sisällä tyynyä, joten sellainen tulee ostaa erikseen. Suurin osa koirankorin tyynyistä sopii kuitenkin yhteen Aumullerin koirankorin kanssa.

Koska pajusta tehty kori on kokonaan luonnontuote, voivat mitatkin poiketa hieman ilmoitetuista. Ilmoitetut mitat ovat tuotteen ulkomittoja. Korin todellinen mitta on kuitenkin yleensä noin 3-9 cm ilmoitettua pienempi. On myös mahdollista, että korin väri saattaa poiketa hieman kuvan väristä. Korin ulkomitat ovat P 100 x L 80 x K 28 cm. Korin sivulaidan korkeus on 20 cm. Kori sopii siis loistavasti keskikokoiselle koiralle. Koria hommatessa on tärkeää, ettei osta liian pientä koria. Kun koiralla on sopivasti tilaa, käy nukkuminenkin helpommin ja koira oppii oman paikkansa nopeasti. Kun koriin hommaa vielä sopivan tyynyn, on koiran lepopaikka täydellinen.

Aumullerin koirankorit ovat käytännöllisiä

  • Kestävä ja luonnonmukainen tuote
  • Kori on turvallinen kuluttajalle
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun