Royal Canin Maxi Adult 5+
Royal Canin

Royal Canin Maxi Adult 5+

27,95€
(0)
> Katso joulun toimitusajat eri kaupoissa
Royal Canin on tunnettu laadukkaista eläinten ruoista. Royal Canin Maxi Adult 5+ on tarkoitettu suurten rotujen yli 5 vuotiaille koirille. Se on koirien monipuolinen täysravinto. Royal Canin Maxi Adult 5+ on laadukasta täysravintoa Eri kokoiset ja eri ikäiset koirat tarvitsevat erilaista ruokaa. Ei ole yhdentekevää millaista ruokaa koiralle syöttää. Pentu tarvitsee huomattavasti aikuisen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  27,95€
 • Toimitus
  4-7 päivää
  4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
  117,99€
from €27.95 to €117.99 2
Royal Canin Maxi Adult 5+ hinnan kehitys

Royal Canin on tunnettu laadukkaista eläinten ruoista. Royal Canin Maxi Adult 5+ on tarkoitettu suurten rotujen yli 5 vuotiaille koirille. Se on koirien monipuolinen täysravinto.

Royal Canin Maxi Adult 5+ on laadukasta täysravintoa

Eri kokoiset ja eri ikäiset koirat tarvitsevat erilaista ruokaa. Ei ole yhdentekevää millaista ruokaa koiralle syöttää. Pentu tarvitsee huomattavasti aikuisen koiran ravinnosta eroavaa ravintoa. Samoin työkoira tarvitsee erilaista ravintoa kuin seniori. Ikääntyvän koiran ruokintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä sopiva ravinto ennaltaehkäisee useita vanhuuden tuomia vaivoja tehokkaasti. Oikeanlainen ja laadukas ravinto myös ylläpitää ja parantaa turkin ja ihon kuntoa. Royal Canin Maxi Adult 5+ on omiaan täyttämään suurten koirarotujen 5+ vuotiaiden ravinnontarpeen. Se sisältää ravintoaineita oikeassa suhteessa. Se soveltuu 26-44 kiloisille koirille, jotka ovat iältään yli viisi vuotiaita. Sen sisältämä patentoitu antioksidanttiyhdistelmä torjuu tehokkaasti etenkin vapaiden radikaalien haittavaikutuksia. Sen tehtävänä on myös säilyttää koiran elinvoimaisuus iän karttuessa. Tuotteen proteiinipitoisuus on 26% ja rasvapitoisuus 17%.

Royal Canin on valmistanut koirien ruokia jo 1960-luvun loppupuolelta saakka. Se tekee jatkuvaa tuotekehittelyä ja valvontaa, joka takaa lemmikeille ainutlaatuisen ja laadukkaan ravinnon. Royal Canin Maxi Adult 5+ tukee erityisesti suurten koirien nivelten terveyttä ja hyvinvointia. Se lisäksi ehkäisee koirilla hyvin yleistä ja ikävää hammaskiveä. Siinä olevat ravintoaineet sitovat itseensä ruoan sisältämää kalsiumia, ja näin ollen ruoka auttaa ehkäisemään hammaskiven syntyä. Tuotteen sulavuus koiran elimistössä on taattu erityisellä koostumuksella, joka sisältää ravintokuituja sekä valkuaisaineita juuri oikeassa suhteessa. Royal Canin Maxi Adult 5+ on saatavilla 4kg ja 15 kg kokoisissa pakkauksissa.

Tuotteen parhaat ominaisuudet

 • Tukee nivelten terveyttä ja hyvinvointia
 • Ehkäisee koiran hammaskiveä

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun