Roadmaster -turvaristikko - 85 - 135 cm

Roadmaster -turvaristikko - 85 - 135 cm

69,99€
(0)
Roadmaster koiraverkot koirasi turvaksi autoon. Turvaristikot ovat vaivattomat asentaa ilman työkaluja takapenkkien niskatukiin. Perusmalli sopii katumaastureihin sekä farmari ja hatchback-malleihin. Roadmaster turvaristikko pysyy oikein asennettuna taatusti paikoillaan. Koirasi turvaksi Roadmaster laatua Roadmasterin yleismalliset koirien turvaristikot ovat erittäin suosittuja. Helppo asennus.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-7 päivää
  4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
  69,99€
from €69.99 to €69.99 1
69.99 Zooplus hinta tuotteelle
Roadmaster -turvaristikko - 85 - 135 cm hinnan kehitys

Roadmaster koiraverkot koirasi turvaksi autoon. Turvaristikot ovat vaivattomat asentaa ilman työkaluja takapenkkien niskatukiin. Perusmalli sopii katumaastureihin sekä farmari ja hatchback-malleihin. Roadmaster turvaristikko pysyy oikein asennettuna taatusti paikoillaan.

Koirasi turvaksi Roadmaster laatua

Roadmasterin yleismalliset koirien turvaristikot ovat erittäin suosittuja. Helppo asennus tekee niistä erittäin käteviä, sillä ne voi myös siirtää autosta toiseen ilman suurempaa vaivaa ja purkamatta koko autoa. Ristikon leveys on säädettävissä 85 – 135 cm välillä, joten se sopii lähes kaikkiin viisiovisiin autoihin. Korkeus 20 – 54 cm. Asennukseen ei tarvita työkaluja. Kiinnitystapa säästää myös tilaa takakontissa, koska turvaristikko kiinnitetään takaistuinten niskatyynyihin. Kiinnityksen tukevoittamiseksi Roadmaster turvaristikossa voidaan käyttää myös helppoa kattokiinnitystä. Ristikon kaikki vaakatangot ovat molemmista päistä erikseen säädettävissä, mikä takaa niiden sopivuuden automallin muotojen mukaan. Lisäksi tankojen päissä on pyöreät mustat muovisuojat jotka estävät koiraa vahingoittamasta itseään. Musta/kromi pinnoitus on myös helppo pitää puhtaana ja lisäksi se myös näyttää erittäin tyylikkäältä.

Roadmaster turvaristikko on paitsi turvallinen myös erittäin yksinkertainen. Et tarvitse poraa tai edes jakoavainta sen kiinnittämiseen. Kiinnitys tapahtuu käsin kiristämällä auton takaistuinten niskatukiin. Kattokiinnitysmahdollisuus tukevoittaa ristikon asennusta ennestään, mutta ei ole välttämätön. Kiinnikkeet on erinomaisesti suunniteltu ja sopivat kaiken mallisiin niskatyynyihin. Vaakatankojen näppärä portaaton säätömahdollisuus tekee ristikon asentamisen helpoksi kaikkiin viisiovisiin autoihin. Myös vaakatankojen etäisyys toisiinsa on helppo säätää portaattomasti koirasi kokoon sopivaksi. Vaikka koirasi ei todennäköisesti ole huolissaan turvallisuudesta, arvostaa sekin todennäköisesti tilaa, joka jää käytettäväksi, kun turvaristikon kiinnitys tapahtuu niskatyynyihin. Kaikki tämä turvallisen automatkan takaamiseksi, myös koirallesi. Mukana tulevat käyttöohjeet ovat suomen kieliset.

High tech suunnittelu helppoon käytettävyyteen

 • Yksinkertainen kiinnittää lähes autoon kuin autoon
 • Monipuoliset säädöt auton muotojen mukaan
 • Helppo siirtää tarvittaessa autosta toiseen
 • Kiinnitys ilman työkaluja

 • Verkkokauppa: Zooplus
 • Toimitusaika: 4-7 päivää
 • Toimituskulut: 4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun