Cozy Panther -koiranpeti - P 60 x L 55 x K 22 cm

Cozy Panther -koiranpeti - P 60 x L 55 x K 22 cm

17,99€
00.0
(0)
Mukava ja pehmeä Cozy Panther -koiranpeti on jokaisen koiran suosikki. Peti on helppo pitää puhtaana, sillä sen materiaaleja on ajateltu tarkoin. Tyylikäs peti sopii vaikka olohuoneeseen. Tyylikäs ja mukava koiranpeti Cozy Panther -koiranpeti - P 60 x L 55 x K 22 cm on mukava ja tyylikäs peti, johon koiran on hyvä nukahtaa. Pehmoisessa pedissä unikin tulee nopeasti. Ovaalinmuotoisen pedin.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  4-5 päivää
  Toimituskulut
  4,9 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
  17,99€
from €17.99 to €17.99
Cozy Panther -koiranpeti - P 60 x L 55 x K 22 cm hinnan kehitys

Mukava ja pehmeä Cozy Panther -koiranpeti on jokaisen koiran suosikki. Peti on helppo pitää puhtaana, sillä sen materiaaleja on ajateltu tarkoin. Tyylikäs peti sopii vaikka olohuoneeseen.

Tyylikäs ja mukava koiranpeti

Cozy Panther -koiranpeti - P 60 x L 55 x K 22 cm on mukava ja tyylikäs peti, johon koiran on hyvä nukahtaa. Pehmoisessa pedissä unikin tulee nopeasti. Ovaalinmuotoisen pedin kaareva ja korkea reuna tekee pedistä kuin pesän. Peti sopii hyvin keskikokoiselle koiralle. Ulkomitat ovat P 60 x L 55 x K 22 cm ja sisämitat taas P 50 x L 40 x K 22 cm. Cozy Panther -koiranpeti on saatavana mustassa värissä. Se onkin loistava ja tyylikäs väri, joka sopii jokaiseen kotiin. Koiranpedin voi sijoittaa niin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen kuin esimerkiksi kodinhoitotilaan tai eteiseenkin. Se sopii sinne, missä koiran nukkumapaikka on. Tämä koiranpeti on myös kestävä, eikä varmasti hajoa pitkään aikaan.

Cozy Panther -koiranpeti - P 60 x L 55 x K 22 cm on helppo puhdistaa tarpeen vaatiessa. Pedin sisäpinta on plyysiä ja ulkopinta on mustaa nailonia. Pedin alaosassa on myös liukumista estäviä nyppylöitä. Näin peti pysyy todella hyvin paikoillaan. Pienet likatahrat lähtevät helposti kostealla pyyhkeellä ja pölyt voi imuroida tai pedin voi viedä ulos tuulettumaan. Jos taas haluat pestä pedin pesukoneessa, sekin onnistuu. Peti kestää 30 asteen vesipesua. Sen kannattaa kuitenkin vielä puristaa kuivaksi pesun jälkeen ja laittaa kuivumaan oikeaan muotoonsa. Näin peti pysyy hyvässä kunnossa pitkään, eikä mene muodottomaksi.

Laadukas peti keskikokoiselle koiralle

 • Laadukkaista materiaaleista valmistettu peti
 • Sopii hyvin keskikokoiselle koiralle

 • Verkkokauppa: Zooplus
 • Toimitusaika: 4-5 päivää
 • Toimituskulut: 4,9 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun