Royal Canin Maxi Junior
Royal Canin

Royal Canin Maxi Junior

27,95€
(0)
Royal Canin Maxi Puppy on on kehitetty suurikokoisten koirien pennuille joiden aikuispaino on noin 26-44 kg. Maistuva täysrehu sopii koiranpennuille 12 kk ikään asti, jonka jälkeen suositellaan siirtymään aikuisille koirille suunnattuun Royal Canin Maxi Adult -versioon. Royal Canin tarjoaa jokaiselle koiralle ravintoa koon mukaan Nuoren koiran herkän suoliston tasapainottamiseen on valmistettu.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  27,95€
from €27.95 to €27.95 1
27.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Royal Canin Maxi Junior hinnan kehitys

Royal Canin Maxi Puppy on on kehitetty suurikokoisten koirien pennuille joiden aikuispaino on noin 26-44 kg. Maistuva täysrehu sopii koiranpennuille 12 kk ikään asti, jonka jälkeen suositellaan siirtymään aikuisille koirille suunnattuun Royal Canin Maxi Adult -versioon.

Royal Canin tarjoaa jokaiselle koiralle ravintoa koon mukaan

Nuoren koiran herkän suoliston tasapainottamiseen on valmistettu Royal Canin Maxi Puppy, joka muun muassa lisättyjen prebioottien avulla hoitaa koiran aineenvaihduntaa ja suoliston normaalia toimintaa. Prebioottien avulla vaikutetaan esimerkiksi ulosteen laatuun. Tuote takaa suurikokoisten koirienpentujen ison energiantarpeen, sillä erittäin nopea kasvu vaatii myös paljon energiaa. Vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti sekä oikeanlainen energia auttavat pentujen luuston kehitystä ja kasvua. Suosittu tuote on kehitetty yhteistyössä eläinlääkäreiden ja koirien ravitsemuksen asiantuntijoiden kanssa. Kaikissa Royal Canin tuotteissa noudatetaan hyvin tarkkaa laadunvalvontaa. Royal Canin huomioi jokaisen koiran yksilölliset ravitsemukselliset tarpeet, kuten iän, elämäntyylin, rodun sekä erilaiset erityistarpeet. Onko lemmikki steriloitu vai ei, voi vaikuttaa huomattavasti koiran ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Oikean ruokavalion löytäminen erilaisten koirien tarpeisiin, helpottaa yleensä paitsi koiran mahdollisia oireita myös aina omistajan päivittäistä arkea.

Jokainen koiranomistaja haluaa tarjota lemmikilleen korkealuokkaista ja maistuvaa ruokaa. Royal Canin kuivaruoka kuivataan hyvin täysravinnon valmistusprosessin kuluessa ja valmis nappula sisältää aina noin 8−10 % vettä. Kaikki yksittäiset Royal Canin Maxi Puppy nappulat ovat tarkan valmistusprosessin lopputulos, jossa ruoan koostumus ja ravintoainesisältö on kehitetty vastaamaan koirasi mieltymyksiä. Tuote tukee erinomaisesti koiran yleistä hyvinvointia ja ruoansulatusjärjestelmän toimintaa. Koiran iän ja painon mukaan kehitetyn täysravinnon oikea muoto, koko ja koostumus varmistavat oikeanlaisen suutuntuman ja ruoan maittavuuden. Kuivaruoan oikein valmistettu koostumus ja koko varmistavat, että koirasi ruokailu onnistuu hyvin niin nuorilla kuin vanhemmillakin hampailla.

Tuote sulaa hyvin koiran elimistössä

 • Royal Canin Maxi Junior sopii suurelle pennulle, sillä se hidastaa syömistä, lisää pureksimista ja parantaa suun ja hampaiden hygieniaa.
 • Royal Canin tarjoaa avun allergioihin ja yliherkkyyksiin laadukkaan täysravinnon avulla

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun