Rottinkikori Happy-House Square

Rottinkikori Happy-House Square

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Rottinkikori Happy House Square on luonnonmateriaalista tehty ajaton, viihtyisä ja pehmustettu koirapeti. Se on käsin punottu, suorakaiteen muotoinen ja sopii vaivattomasti kaikenlaiseen sisustukseen. Pestävällä pehmusteella.

Luonnonmukaista viihtyvyyttä nelijalkaiselle ystävällesi

Erittäin suosittu Happy House Square on rottinkinen käsin punottu lepopaikka koirallesi. Sen design sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin ja suorakaiteen muoto mahdollistaa järkevän sijoittelun. Tätä ajattomasti suunniteltua koiran petiä on saatavilla viisi eri kokoa, joten löydät varmasti juuri sinun ystävällesi sopivan lepopaikan. Tumma tyylikäs rottinki ja sävytetty tyyny tekevät siitä hienostuneen näköisen ja luonnon materiaali on rauhoittavaa. Pehmusteen päällinen on irrotettavissa ja se on myös helppo pestä 30 asteen lämpötilassa. Happy House Square on suunniteltu koiraasi varten ja sen keskiosassa etupuolella on madallettu kohta, joka mahdollistaa myös lyhyempijalkaisten karvakaverien vaivattoman liikkumisen. Selkeät laidat tukevat koiran hyvää oloa antaen samalla pesämäisen turvallisuuden tunteen lemmikillesi. Anna koirallesi ”oma” peti ja sinulla on tyytyväinen ystävä.

Happy House Squaren viisi eri kokoa tekevät siitä jokaiselle koiralle sopivan. S-koko 60 x 40 x 18 cm sopii pienille koirille kuten Pomeranian ja Kiinan palatsikoira. M-koko 70 x 50 x 20 cm taas hieman suuremmille roduille kuten villakoirille ja vaikkapa Welsh Corgeille. L-koko 80 x 60 x 22 cm vaikkapa Bulldoggille tai Bassetille. XL-koko on mitoiltaan 90 x 70 x 24 cm ja sen käyttäjiä voisivat olla esimerkiksi Boxerit sekä Beaglet. XXL-koko on malliston suurin ja se sopii erinomaisesti labradorinnoutajille tai schäfereille. Mutta totta kai koirasi yksilöllinen koko määrää myös käytettävä petin mitat.

Rottinkinen ja käsin punottu peti

  • Ajaton ja tyylikäs muotoilu
  • Saatavilla viisi eri kokoa

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun