Autoramppi alumiinia Karlie, 184 x 36 cm
Karlie

Autoramppi alumiinia Karlie, 184 x 36 cm

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Autoon meno voi olla etenkin vanhalle koiralle suuri haaste ja jopa kivuliasta. Myös nivelvaivoista kärsivät koirat kohtaavat haasteen autoon nousussa. Autoramppi alumiinia Karlie, 184 x 36 cm on oiva apuväline näissä tilanteissa.

Autorampin avulla autoon meno helpottuu

Usein koirat hyppäävät auton takatilaan, jolloin nivelet rasittuvat turhaan. Koirilla, etenkin vanhoilla koirilla on usein nivelvaivoja, kuten ihmisilläkin. Tämä tarkoittaa sitä, että autoon nousussa tarvitaan ihmisen apua. Isoa koiraa on kuitenkin hankala tai lähes mahdoton saada nostettua autoon. Ison koiran nostamiseen vaaditaan enemmän kuin yksi ihminen. Näin ollen koiran kanssa matkustaminen on todella hankalaa. Autoramppi alumiinia Karlie, 184 x 36 cm on kokoon taittuva ramppi, jonka voi asettaa avuksi koiralle sen noustessa autoon. Sen pinta on pitävä, eivätkä tassut luista rampilla. Rampin kantokahvojen ja kokoon taittuvuuden ansiosta sitä on helppo kuljettaa autossa mukana. Ramppi on kestävä, ja se on valmistettu alumiinista. Se kestää suurenkin koiran painon, sillä se kantaa jopa 120 kilon painon.

Rampissa on reunat, jotka estävät tassujen mahdollisen lipeämisen rampilta. Koiran nivelten lisäksi Autoramppi alumiinia Karlie, 184 x 36 cm säästää myös lemmikin omistajan selkää, koska koiran turhalta nostelulta vältytään. Rampin käyttöä kannattaa koiran kanssa harjoitella rauhassa ja vähitellen, jotta tarpeen tullen autoon nousu sujuu ongelmitta. Apuna harjoittelussa voidaan käyttää herkullisia makupaloja, jotka toimivat palkkiona ja houkuttimena. Ramppi on myös kevyt kantaa, joten senkään puolesta omistajan selkää ei turhaan rasiteta. Ramppi on tarkoitettu ensisijaisesti helpottamaan koiran autoon menemistä, mutta sen lisäksi ramppi suojaa myös auton maalipintaa koiran kynsien aiheuttamilta ikäviltä naarmuilta.

Autoramppi alumiinia Karlie, 184 x 36 cm

  • Voi taittaa kokoon
  • Kantavuus jopa 120kg

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun