Koiratarvikkeet netistä
Autovaljaat Karlie Safety Harness
Karlie

Autovaljaat Karlie Safety Harness

16,95€

Turvallista matkaa, myös koiralle. Karlie Safety Harnes autovaljailla tarjoat hyvän turvan myös parhaalle ystävällesi. Helppo, kätevä ja edullinen henkivakuutus autoilevalle koiralle. Kiinnitetään auton omiin turvavöihin. Monikäyttöinen turvaväline nelijalkaisille Karlien jatkaa perinnettään laadukkaiden lemmikkitarvikkeiden valmistajana tällä monipuolisella koirien autovaljaalla. Sillä varmistat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  16,95€
  XS - 1.5 x 25-40 cm
  0 € / XSxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  23,45€
  S - 2.5 x 35-50 cm
  0 € / Sxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  25,95€
  M - 2.5 x 38-60 cm
  0 € / Mxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  26,95€
  L - 2.5 x 50-70 cm
  0 € / Lxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  29,95€
from €16.95 to €29.95 5
16.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
23.45 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
25.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
26.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
29.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Turvallista matkaa, myös koiralle. Karlie Safety Harnes autovaljailla tarjoat hyvän turvan myös parhaalle ystävällesi. Helppo, kätevä ja edullinen henkivakuutus autoilevalle koiralle. Kiinnitetään auton omiin turvavöihin.

Monikäyttöinen turvaväline nelijalkaisille

Karlien jatkaa perinnettään laadukkaiden lemmikkitarvikkeiden valmistajana tällä monipuolisella koirien autovaljaalla. Sillä varmistat koirasi hyvinvoinnin ja pysymisen autossa – myös onnettomuuden sattuessa. Toimii myös, jos koirallasi on tapana pyrkiä kuljettajan syliin ajaessa. Karlie Safety Harness autovaljaat on helppo kiinnittää auton turvavöihin ja niitä voi myös käyttää koiran ulkoiluttamiseen matkan aikana. Valittavissa neljä eri kokoluokkaa, joista löydät varmasti sopivat juuri sinun koiraystäväsi turvaksi. Valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta nylonista jonka puhdistaminen on myös helppoa. Musta väri pysyy siistinä. Rintasuojus on pehmeä. Ne on helppo pukea koiran päälle sekä kiinnittää auton turvavöihin. Säädettävissä koiran koon mukaan kokoluokkansa rajoissa. Helppo kiinnitys klipseillä. Edullinen ja hyvin toimiva ratkaisu, kun haluat koirasi parasta. Suojaa niin koiran kuin ihmisenkin.

Karlie Safety Harness Autovaljaita on saatavilla jopa viittä eri kokoa, chihuahuasta saksanpaimenkoiraan. Valjaat on myös helppo säätää yksilöllisesti sopiviksi jokaiselle koiralle, rodusta riippumatta. Hyvä istuvuus on myös tärkeä turvallisuustekijä. Leveä rintasuojus lisää turvallisuutta mahdollisissa onnettomuustilanteissa, sen jakaessa törmäyksestä aiheutuvia voimia leveämmälle alueelle. Koiran ulkoilutus käy myös helposti, koska samoihin valjaisiin voi kytkeä taluttimen. Kätevää ja nopeaa. Jokaisen vastuullisen koiranomistajan velvollisuus on huolehtia paitsi koiran ruokinnasta ja hyvinvoinnista, myös turvallisuudesta. Matkustamisen osalta sen voi tehdä monella tapaa, Karlie Safety Harness on yksi parhaista ja helpoimmista. Vaivattomasti moderniin tyyliin omalta kotisohvalta tilattuna.

Käytännölliset monitoimivaljaat kaikille koirille

 • Helppo kiinnitys auton omiin turvavöihin
 • Pehmeää mustaa nylonia
 • Viisi eri kokoa
 • Säädettävissä yksilöllisesti rodusta riippumatta

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun