Koiratarvikkeet netistä
Golden Eagle Holistic LG Puppy
Golden Eagle

Golden Eagle Holistic LG Puppy

Golden Eagle Holistic LG Puppy Golden Eagle Holistic Chicken Golden Eagle Holistic Duck Golden Eagle Holistic LG Adult, 12 kg Golden Eagle Holistic Lamb
45,99€
Golden Eagle Holistic Large & Giant Breed Puppy on täysravinto kasvaville isojen koirarotujen pennuille Täysipainoinen täysravinto sopii koiranpennuille aina 8-10 viikon iästä 14-16 kuukauden ikään asti. . Tuote ei sisällä säilöntä-, maku- tai väriaineita. Tuotteen laadukkaina proteiinilähteinä toimivat porsas, lohi, kana ja kananmuna. Kanasta saatavat rasvat ja öljyt ovat koiralle korkealaatuisia.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  45,99€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  71,24€
from €45.99 to €71.24 2
45.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
71.24 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Golden Eagle Holistic Large & Giant Breed Puppy on täysravinto kasvaville isojen koirarotujen pennuille Täysipainoinen täysravinto sopii koiranpennuille aina 8-10 viikon iästä 14-16 kuukauden ikään asti. .

Tuote ei sisällä säilöntä-, maku- tai väriaineita.

Tuotteen laadukkaina proteiinilähteinä toimivat porsas, lohi, kana ja kananmuna. Kanasta saatavat rasvat ja öljyt ovat koiralle korkealaatuisia energianlähteitä ja Omega-3 saadaan lohesta ja pellavansiemenestä. Tuotteessa on erittäin korkeat DHA- ja EPA-öljy pitoisuudet, joita tarvitaan muun muassa näkemiseen sekä aivojen ja sydämen normaaliin toimintaan. Tuotteen sisältämät glukosamiini ja kondroitiini toimivat lihaksiston ja nivelten parhaaksi. Hiilihydraattilähteinä ovat kaura sekä valkoinen ja ruskea kokojyväriisi, jotka yhdessä täyttävät tehokkaasti koiran hiilihydraattitarpeet. Tuotteessa olevan kuidun päälähteinä ovat tomaatti ja juurikaskuitu, joiden lisäksi kuitua tulee myös riisistä, perunasta, kaurasta, porkkanasta ja omenasta. Kuidut edistävät suoliston toimintaa ja ruoan tasaista kulkeutumista suoliston läpi. Oikein koottu ja tasapainotettu ruokavalio auttaa koiranpentua nauttimaan täysillä jokaisesta uudesta päivästä koiramaisine temppuineen.

Golden Eagle Holistic LG Puppy täysravinnon sisältämät probiootit, prebiootit ja inuliini ylläpitävät tehokkaasti koiranpennun suoliston luonnollista bakteerikantaa. Valmisteen kolme hyvin sulavaa proteiininlähdettä lohi, lammas ja kananmuna auttavat luuston ja lihaksiston normaalia kasvua ja tärkeät omega-3-rasvahapot tukevat pennun silmien ja aivojen kehitystä. Antioksidanttien runsas määrä suojaa kehittyvää immuunijärjestelmää, jossa kasvava pentu tarvitsee tasapainoista energiaa päivittäisen ruokavalion avulla. Tuote sisältää runsaasti koiranpennun kasvulle välttämättömiä ravintoaineita. Maltillinen energiamäärä takaa luuston ja lihaksiston normaalin kehityksen. Koira tarvitsee samanlaisia ravintoaineita kuin ihminen. Tarpeelliset valkuaisaineet eli proteiinit, rasvahapot, hiilihydraatit, kivennäisaineet, vitamiinit ja hivenaineet muodostavat täysipainoisen ravinnon pentukoiralle.

Tuote sisältää prebiootteja ja probiootteja suoliston terveyden hyväksi

 • Golden Eagle Holistic Health valikoimasta löytyy oikea ruoka koiran eri elämänvaiheisiin
 • Täysravinto sisältää runsaasti hyvin sulavaa proteiinia ja tärkeitä ravintoaineita koiran terveyden ylläpitämiseen.

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun