Racinel Black Label Adult Kana
Racinel

Racinel Black Label Adult Kana

49,90€
(0)
Racinel tuoteperheeseen on valittu laadukkaita tuotteita kaikenikäisille koirille. Tuoteperheessä on lähi-alueella tuotettuja maukkaita koiranruokia, herkullisia makupaloja, hampaita vahvistavia purutuotteita sekä viihdyttäviä leluja päivittäisiin leikkihetkiin. Viljaton Racinel Black Label Adult Chicken on täysipainoinen koiranruoka aikuisille koirille. Tuotteen koostumus kattaa aikuisten koirien.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  49,90€
  12 kg
  4,16 € / kg
from €49.9 to €49.9 1
49.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Racinel Black Label Adult Kana hinnan kehitys

Racinel tuoteperheeseen on valittu laadukkaita tuotteita kaikenikäisille koirille. Tuoteperheessä on lähi-alueella tuotettuja maukkaita koiranruokia, herkullisia makupaloja, hampaita vahvistavia purutuotteita sekä viihdyttäviä leluja päivittäisiin leikkihetkiin. Viljaton Racinel Black Label Adult Chicken on täysipainoinen koiranruoka aikuisille koirille.

Tuotteen koostumus kattaa aikuisten koirien päivittäisen ravinnontarpeen.

Racinel Black Label Adult on kuivaravinto, jossa on elimistöön ja verenkiertoon tehokkaasti imeytyviä luonnollisia antioksidantteja. Tuotteen raaka-aineena käytetään herkullista kanaa eikä mukana ole yhtään yliherkkyyksiä aiheuttavia raaka-aineita, kuten, viljagluteenia, soijaa, nautaa, possua eikä maitotuotteita. Tuotteen maistuvat raaka-aineet tulevat EU:n alueelta ja kuivaruoan valmistus tapahtuu Tanskassa. Tuote sulaa koiran elimistössä hyvin, joten sitä voi tarjota sellaisenaan kuivanappuloina tai hieman vedellä kostutettuna. Muistathan aina tarkistaa, että koiralla on runsaasti raikasta vettä tarjolla. Oikea päivittäinen ruokamäärä riippuu koiran rodusta, aktiivisuudesta ja iästä. Koiralle tarjotaan taulukon ilmoittama määrä ravintoa jaettuna yhteen tai kahteen ruoka-annokseen päivän aikana. Koiran painoa on syytä tarkkailla, ettei paino nouse liikaa. Nivelten hyvän toiminnan vuoksi koiran on hyvä olla normaalipainoinen. Tuote sisältää valkuaista 26,0%, rasvaa 13,0%, Kosteutta 9,0%, hehkutusjäännöstä 6,5%, raakakuitua 4,0%, kalsiumia 1,1% ja fosforia 0,8%.

Racinel tuotteilla on paljon säännöllisiä ja tyytyväisiä käyttäjiä, sillä ruoka on tehty parhaista saatavilla olevista raaka-aineista lujalla ammattitaidolla. Koirat toimivat aitoina ja parhaina makutuomareina tuotetta testattaessa, joten ravinnon koostumus ja maku ovat varmasti kaikenkokoisten koirien mieleen. Racinel Adult Chicken on erittäin laadukas, viljaton ja gluteeniton, joten se sopii erinomaisesti myös barffaaville ja allergisille koirille. Koiran päivittäistä hyvinvointia varten tuote on valmistettu erittäin hyvin sulavaksi. Koiran elimistö käyttää elintärkeät vitamiinit, rasvat, hiven-ja kivennäisaineet sekä proteiinit jokaiseen koirarotuun kuuluvalla yksilöllisellä tavalla. Allergisia koiria ajatellen tuotteen valmistuksessa on proteiinit pilkottu helposti sulavaan muotoon.

Tuote on maistuva kuivaruoka, joka sisältää luonnollisia antioksidantteja

 • Racinel Black Label Adult on viljaton ja gluteeniton
 • Racinel Black Label Adult sopii koiralle sellaisenaan tarjottavaksi tai turvotettuna pienellä määrällä raikasta vettä
 • Maku: kana

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun