Racinel Black Label Puppy Chicken
Racinel

Racinel Black Label Puppy Chicken

49,90€
(0)
Racinel Black Label Puppy Chicken valmistetaan Tanskassa laadukkaista raaka-aineista. Herkullinen täysravinto sopii loistavasti koiranpennun päivittäiseen ruokavalioon, sillä se ei sisällä mitään allergiaa aiheuttavia raaka-aineita. Täysravinto ei sisällä soijaa, viljaa, viljagluteiinia, porsasta, nautaa tai maitotuotteita. Täysravinto.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  49,90€
  12 kg
  4,16 € / kg
from €49.9 to €49.9 1
49.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Racinel Black Label Puppy Chicken hinnan kehitys

Racinel Black Label Puppy Chicken valmistetaan Tanskassa laadukkaista raaka-aineista. Herkullinen täysravinto sopii loistavasti koiranpennun päivittäiseen ruokavalioon, sillä se ei sisällä mitään allergiaa aiheuttavia raaka-aineita. Täysravinto ei sisällä soijaa, viljaa, viljagluteiinia, porsasta, nautaa tai maitotuotteita.

Täysravinto on viljaton, vehnätön ja gluteeniton penturuoka koiranpennuille

Racinel Black Label Puppy Chicken on super premium koiranpennun täysravinto jossa on mukana luonnollisia antioksidantteja. Valmistuksessa on käytetty lähi-alueilla kasvatettua kanaa, joka on herkullista tarjottavaa koiralle sellaisenaan tai vedellä kostutettuna. Muistathan, että koirallasi pitää aina olla raikasta vettä tarjolla. Päivittäinen koiranpennun ravinnon määrä riippuu aina koiran aktiivisuudesta, iästä ja rodusta. Kasvava koiranpentu tarvitsee riittävän määrän laadukasta ravintoa, jotta koiran kasvu ei häiriinny, vaan se jatkuu tasaisena. Pentukoiran elimistö, luusto, lihaksisto, nivelet, aivot ja sydän kehittyvät päivittäin oikeanlaisen ravinnon ansiosta. Pennun kasvaessa ja painonnousun luonnollisesti hidastuessa, tarjotaan annoksesta puolet penturuokaa ja toinen puoli aikuisen koiran ruokaa. Koiranpennun ravinnon koostumuksen pitää kattaa pentukoiran päivittäinen ravitsemustarve. Koiranpennuille valmistetussa täysravinnossa on enemmän proteiinia ja rasvaa sekä energiaa kuin aikuisten koirien ravinnossa. Racinel Black Label Puppy Chicken takaa koirallesi täysipainoisen ja mukavan päivittäisen ruokailuhetken, jonka ansiosta turkki kiiltää ja koiranpentu voi hyvin.

Luonnossa koiran ravinto koostuu valkuaisesta ja rasvasta, mutta hiilihydraatteja ravinnossa on vähän. Pentukoiran ruokinnassa on tärkeää seurata myös koiran päivittäisen liikunnan määrää. Erittäin liikunnalliset ja aktiiviset pentukoirat, kuten esimerkiksi paimenkoirat kuluttavat paljon energiaa ja laihtuvat herkästi, jos penturuoasta siirrytään nopeasti aikuisten koirien ravintoon. Racinel Black Label Puppy Chicken antaa koiranpennulle kaikki sen päivittäin tarvitsemat vitamiinit, hiven-ja kivennäisaineet, aminohapot, proteiinit ja rasvahapot. Päivittäinen liikunta vaihtelevassa maastossa herättää koiranpennun ruokahalun ja kehittää mukavasti sen koordinaatio- ja oppimiskykyä. Vilkas ja elämäniloinen koiranpentu ei turhaudu, vaan nauttii jokaisesta hetkestä. Koiranpentujen kohdalla nyrkkisääntönä pidetään, että pennun kylkiluut eivät näy, mutta niiden pitää tuntua, kun niitä tunnustellaan.

Laadukkaat raaka-aineet takaavat tuotteelle ensiluokkaisen maistuvuuden ja sulavuuden

 • Racinel Black Label Puppy Chicken tarjoaa koirallesi tasapainoista ravintoa päivittäin
 • Racinel Black Label Puppy Chicken on tehty parhaista raaka-aineista koirasi hyväksi

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun