Turvavilkku Orbiloc Dual, Eri värejä
Orbiloc

Turvavilkku Orbiloc Dual, Eri värejä

24,90€

(0)
Koirasi turvaksi huippulaatuinen turvavilkku, näkyy pimeässä ja sään ollessa huono. Orbiloc Dual turvavilkku on kestävä ja turvallinen ratkaisu joka sopii kaikille koirille. Älä arvaile, vaan tiedä, missä koirasi on myös pimeässä. Turvavilkku, joka takaa näkyvyyden Turvallisuus ennen kaikkea, safety first! Tämä on ollut ajatuksena, kun Orbiloc Dual turvavilkku on suunniteltu. Se sopii käytettäväksi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  24,90€
  Pinkki
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  24,90€
  Turkoosi
from €24.9 to €24.9 2
24.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
24.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Turvavilkku Orbiloc Dual, Eri värejä hinnan kehitys

Koirasi turvaksi huippulaatuinen turvavilkku, näkyy pimeässä ja sään ollessa huono. Orbiloc Dual turvavilkku on kestävä ja turvallinen ratkaisu joka sopii kaikille koirille. Älä arvaile, vaan tiedä, missä koirasi on myös pimeässä.

Turvavilkku, joka takaa näkyvyyden

Turvallisuus ennen kaikkea, safety first! Tämä on ollut ajatuksena, kun Orbiloc Dual turvavilkku on suunniteltu. Se sopii käytettäväksi säällä kuin säällä, hämärässä ja pimeässä. Sen erittäin voimakas valo näkyy jopa viiden kilometrin päähän. Lisäksi valittavana on kuusi eri väriä, punainen, pinkki, turkoosi, sininen, keltainen ja vihreä, sekä näiden lisäksi kirkas. Voit valita väreistä mieleisesi vaikkapa koiran muihin varusteisiin sopivan tai värin, joka miellyttää silmääsi. Kannattaa muistaa, että eri värit näkyvät eri lailla eri olosuhteissa. Jos sinulla on useampi koira, voit valita kullekin oman värinsä. Lisäksi Orbiloc Dual turvavilkkuun on saatavilla lisävarusteina erilaisia kiinnikekappaleita, joiden avulla sen kiinnitys esimerkiksi koiran valjaisiin tai kaulapantaan sujuu helposti. Käyttämällä Orbiloc kiinnikkeitä turvavilkku kestää varmasti paikoillaan eikä haittaa koiran liikkumista.

Koirakin tarvitsee apuvälineitä liikkuessaan pimeällä. Ei siksi, että sen liikkuminen olisi sen hankalampaa pimeässä kuin valoisana aikanakaan, siihen sillä on riittävän hyvät aistit. Mutta se, joka on hihnan toisessa päässä, on aisteiltaan huomattavasti nelijalkaista ystäväämme heikompi. Siksi Orbiloc Dual turvavilkku on tarpeellinen hankinta. Sitä käyttämällä voit olla varma, että sekä sinä, että muut kulkijat näkevät koirasi myös pimeässä. Myös silloin, kun koira saa olla vapaana vaikkapa metsässä, on vilkkuvalosta hyötyä. Sen voimakas valo helpottaa koiran liikkeiden seuraamista ja näin tiedät koko aika, missä koirasi on. Kätevää ja turvallista kaikille osapuolille.

Orbiloc Dual on kätevän yksinkertainen ja tehokas

 • Hyvä valoteho, näkyvyys jopa 5 km
 • Ei estä koiran liikkumista
 • Valittavana monta eri väriä

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun