Sadetakki Hurtta Torrent, Eri värejä
Hurtta

Sadetakki Hurtta Torrent, Eri värejä

29,95€
50% alennusta 59,90€
(0)
Hurtta sadetakki auttaa pitämään lemmikkisi kuivana vaativissa olosuhteissa. Koiran ulkoiluttaminen on osa koiranomistajan arkea ja sateet voivat olla ikäviä. Hurtta Sadetakki auttaa pitämään lemmikin kuivana turkin pituudesta ja laadusta huolimatta! Valitse oranssi, musta tai pinkki takki Riippuen koirasta ja sen luonteesta tai rodusta, tarvitsevat jotkin koirat enemmän liikuntaa kuin toiset.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  29,95€
  50cm - Ruskea
  0,6 € / cmRuskea
from €29.95 to €29.95 1
29.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Hurtta sadetakki auttaa pitämään lemmikkisi kuivana vaativissa olosuhteissa. Koiran ulkoiluttaminen on osa koiranomistajan arkea ja sateet voivat olla ikäviä. Hurtta Sadetakki auttaa pitämään lemmikin kuivana turkin pituudesta ja laadusta huolimatta!

Valitse oranssi, musta tai pinkki takki

Riippuen koirasta ja sen luonteesta tai rodusta, tarvitsevat jotkin koirat enemmän liikuntaa kuin toiset voidakseen hyvin. Kaikkia koiria tulee kuitenkin ulkoiluttaa säännöllisesti ja vähintäänkin kahdesti päivässä. Pentuja kannattaa ulkoiluttaa useammin, jotta ne tottuisivat hihnaan ja oppisivat yhdistämään hihnan näkemisen positiivisena merkkinä. Säännöllinen liikunta auttaa lemmikkiä myös pysymään poissa pahanteosta. Aurinkoisella säällä kannattaa muistaa pakata vettä mukaan, jos kävelylenkki on pitkä. Sateisella kelillä koiran ulkoiluttaminen ei varmaan ole "päivän ohjelmaan kuuluu" -listan kärjessä. Usein syynä voi olla muun muassa märän koiran tuoksu, kun koira kastuu lenkin aikana. Lemmikin kuivaaminen onkin sitten oma työläs prosessinsa, joka voi kestää useita tunteja. Sadetakki Hurtta Torrent on saatavissa eri väreissä, kuten pinkkinä, mustana ja oranssina. Takki löytyy useassa eri koossa ja sopii kaikille koirille, olivat he sitten pitkä-, lyhyt- tai pehmeäkarvaisia kavereita.

Takki on valmistettu ulkoilukankaasta, joka sopii vaativiinkin olosuhteisiin. Se tarjoaa erinomaisen suojan muun muassa tuulta ja sadetta vastaan. Takin materiaalina on käytetty muun muassa hengittävää Houndtex-kalvoa, joka on myös vedenpitävä. Takki on helppo pitää puhtaana, joten kurakelit eivät menoa haittaa. Kun tulet sadekelin jälkeen lenkiltä sisälle, kannattaa sinun ripustaa takki kuivumaan ilmavaan tilaan. Takki kuivuu nopeasti, jonka jälkeen se on helppo napata mukaan seuraavalle lenkille. Sadetakki Hurtta Torrent puetaan ja riisutaan helposti solkikiinnityksen avulla. Voit myös säätää takin vyötäröä ja kauluksen korkeutta koirallesi sopivaksi. Takista löytyy myös korkealaatuiset 3M-heijastimet, jotka turvaavat koiran nautinnolliset lenkkihetket myös pimeällä.

Hurtta Torrent Sadetakista lyhyesti

 • Valmistettu muun muassa hengittävästä ja kestävästä Houndtex materiaalista
 • Sisältää 3-M heijastimet pimeisiin vuodenaikoihin
 • Takin kaulus ja vyötärö ovat säädettävissä
 • Takki kestää konepesun
 • Takki kuivuu parhaiten ilmavassa tilassa
 • Useita eri kokoja ja värejä

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun