Autoramppi Karlie Gentle Step
Karlie

Autoramppi Karlie Gentle Step

114,95€
(0)
Tukeva ja käytännöllinen ramppi koiralle. Karlie Gentle Step on laadukas ja turvallinen autoramppi jopa 90 kg koirille. Kokoon taitettava ja helppo kuljettaa mukana. Liukumaton pinnoite. Autorampilla koirasi nousee turvallisesti autoon Tunnettu koiratarvikkeiden valmistaja Karlie tuo helpotusta sekä koirille, että niiden omistajille. Karlie Gentle Step on turvallinen autoramppi, joka helpottaa.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  114,95€
from €114.95 to €114.95 1
114.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Autoramppi Karlie Gentle Step hinnan kehitys

Tukeva ja käytännöllinen ramppi koiralle. Karlie Gentle Step on laadukas ja turvallinen autoramppi jopa 90 kg koirille. Kokoon taitettava ja helppo kuljettaa mukana. Liukumaton pinnoite.

Autorampilla koirasi nousee turvallisesti autoon

Tunnettu koiratarvikkeiden valmistaja Karlie tuo helpotusta sekä koirille, että niiden omistajille. Karlie Gentle Step on turvallinen autoramppi, joka helpottaa koirien nousemista autoon ja sieltä pois. Suurilla ja painavilla koirilla saattaa olla hankaluuksia nousta autoon ja sieltä pois. Ikääntyessään koirakin tarvitsee erilaisia apukeinoja liikkumisen helpottamiseksi. Karlie Gentle Step on lyömätön apukeino, kun koiran halutaan nousevan autoon, tai sieltä pois. Se on valmistettu kestävästä muoviseoksesta, joka tekee siitä kevyen. Pintakäsittelyn ansiosta koiran tassut eivät luista, mahdollistaen näin turvallisen ja helpon liikkumisen rampilla. Sen mitat ovat 154 x 39 cm ja se on kokoon taitettava, joka mahdollistaa sen kätevän kuljetuksen. Sen musta pinnoite on helppo pitää puhtaana koiran karvoista ja tassujen mukana tulleesta liasta.

Jokaiselle koiranomistajalle lienee tuttuja ongelmat koiran saamisessa autoon. Pentukoira ei ehkä tiedä, kuinka nousta korkealla sijaitsevaan autoon ja niinpä se täytyy nostaa kyytiin, ainakin aluksi. Vaikka koiranpennut ovatkin söpöjä, saattaa niiden nostaminen tuntua hyvinkin raskaalta. Toisaalta apua saattaa myös tarvita ikääntynyt koira. Aivan kuten ihmiselläkin, koirankin vartalon joustavuus saattaa iän myötä laskea ja autoon ja pois nouseminen voivat olla hyvin vaativia. Karlie Gentle Step autoramppi on oiva ratkaisu näihin pulmiin. Ei enää punnertamista sinulta eikä koiralta – aukaise vain ramppi, laita se autoosi ja koiralla on valmis kulkusilta! Koirasi sekä selkäsi kiittävät.

Helppo ja kätevä apuväline koirille

 • Valmistettu kestävästä muovista
 • anti-slip luistamaton pinnoite
 • Kokoon taittuva, helppo kuljettaa

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun