Ruokakupin alusta Drymate Wood/Paws Tan

Ruokakupin alusta Drymate Wood/Paws Tan

Ruokakupin alusta Drymate Wood/Paws Tan Ruokakupin alusta Drymate Best Friend Br Ruokakupin alusta Drymate Paw Stribe Gr Ruokakupin alusta Drymate Paw Stribe Br Ruokakupin alusta Drymate Zebra Pink Ruokakupin alusta Drymate Zebra Black
12,95€
(0)
Kun koiran ruoka- ja juomakupit laittaa alustan päälle, kotikin pysyy siistimpänä. Drymate Wood/Paws Tanin alustan voi laittaa mihin tahansa kotona. Sen tyylikkään kuvioinnin ansiosta se sopii joka paikan sisustukseen. Pidä koti siistinä Drymaten ruoka- ja juomakupin alusta auttaa pitämään kodin siistinä. Kun koiran kupit laittaa alustan päälle, ei niistä mahdollisesti yli roiskuvat ruoat.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  12,95€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  12,95€
from €12.95 to €12.95 2
12.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
12.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Ruokakupin alusta Drymate Wood/Paws Tan hinnan kehitys

Kun koiran ruoka- ja juomakupit laittaa alustan päälle, kotikin pysyy siistimpänä. Drymate Wood/Paws Tanin alustan voi laittaa mihin tahansa kotona. Sen tyylikkään kuvioinnin ansiosta se sopii joka paikan sisustukseen.

Pidä koti siistinä

Drymaten ruoka- ja juomakupin alusta auttaa pitämään kodin siistinä. Kun koiran kupit laittaa alustan päälle, ei niistä mahdollisesti yli roiskuvat ruoat tai vedet mene lattialle tai matolle. Tämä helpottaa jokaisen lemmikinomistajan arkea, kun ei tarvitse koko ajan olla siivoamassa. Alusta on valmistettu materiaalista, joka hylkii likaa ja on vesitiivis. Likaa hylkivyys helpottaa alustan puhdistamista. Likaisen alustan voi puhdistaa helposti vaikkapa kostealla rätillä pyyhkimällä, imuroimalla tai viemällä ulos. Sitä voi kopistella esimerkiksi mattopiiskalla, jolloin kaikki pienetkin ruoanmuruset lähtevät takuulla irti alustasta. Drymaten ruokakupin alusta on kaiken lisäksi todella kestävä. Se ei mene pilalle, vaikka koira astuisi sen päälle ja kynnet raapisivat alustaa. Kun ostaa kerralla laadukkaan alustan, ei sitä tarvitse olla vaihtamassa kovinkaan usein.

Drymaten ruokakupin alusta on nimensä mukaisesti vedenpitävä. Se ei päästä vettä läpi, jolloin voidaan turvata myös se, että lattia ei kastu. Sen sijaan alusta imee vettä itseensä. Se pystyy imemään jopa viisi kertaa oman painonsa verran vettä, joten kyseessä on todella laadukas tuote. Vedet voi helposti poistaa vääntämällä alustan kuivaksi. Ruokakupin alustan materiaali on huopamaista kangasta. Sen luistamaton alapuoli pitää alustan paikallaan ja pehmeä yläpuoli tuntuu mukavalta koiran tassuissa. Alusta kestää konepesun ja kuivauksen. Se ei kuitenkaan kestä valkaisua. Puolet alustan materiaalista on tehty kierrätyskuidusta, joten tuote on myös ympäristöystävällinen.

Laadukasta ja kestävää materiaalia

 • Likaa hylkivä ja vedenpitävä materiaali
 • Voi pestä koneessa

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun