Luukku Staywell Original, Eri kokoja, Petsafe
Petsafe

Luukku Staywell Original, Eri kokoja, Petsafe

14,99€

(0)
Luukku Staywell Original, Eri kokoja Jos lemmikkisi on omatoiminen ja asutte maalla, voi Staywell Original -koiranluukusta olla erinomainen apu etenkin aamuisin, kun koiran pitää päästä tarpeilleen ja itse ei ole saanut vielä edes aamukahvia juotua. Pienin luukku sopii myös kissoille Maalla asuessa lemmikit voivat kulkea huomattavasti vapaammin kuin esimerkiksi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  14,99€
  S
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  39,99€
  M
from €14.99 to €39.99 2
14.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
39.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Luukku Staywell Original, Eri kokoja

Jos lemmikkisi on omatoiminen ja asutte maalla, voi Staywell Original -koiranluukusta olla erinomainen apu etenkin aamuisin, kun koiran pitää päästä tarpeilleen ja itse ei ole saanut vielä edes aamukahvia juotua.

Pienin luukku sopii myös kissoille

Maalla asuessa lemmikit voivat kulkea huomattavasti vapaammin kuin esimerkiksi kaupungin laitamilla tai keskustassa. Toki jos omistaa aidatun piha-alueen, niin koiran on mahdollista nauttia ulkoilmasta ilman hihnaa myös kaupungissa. Mikäli koira on aidatulla alueella tai viettää paljon aikaa ulkona, tulee hänellä olla koppi, jonne hän voi hakeutua sateelta, tuulelta ja auringolta suojaan. Koirankoppi ilman ovea voi olla etenkin sateella ja tuulisella säällä ikävä koiran kannalta. Kun kopissa on ovi, on koiralla kuiva ja lämmin nukkumapaikka. Koiranluukku Petsafe Staywell on erinomainen ratkaisu koirankopin oveksi. Kyseessä on perinteinen 2-suuntainen luukku koirille ja myös kissoille. Luukku on helposti asennettavissa ja se sopii hyvin koirankopin lisäksi myös omakotitalon eri oviin. Staywellin koiranluukun voi asentaa ulko-ovien lisäksi sisäoviin, jolloin koiran on helppo siirtyä esimerkiksi koiratarhan puolelle sisätiloista ilman, että sinun tarvitsee avata ovea.

Luukku on valmistettu säänkestävästä materiaalista, joten se soveltuu erittäin hyvin ulkokäyttöön. Kehys tekee luukusta erittäin tyylikkään ja vakaan. Luukku on joustava ja hiljainen, joten arkakaan lemmikki ei pääse säikkymään. Staywellin koiranluukussa on itsestään sulkeutuva magneettisarana, joka sulkee luukun käytön jälkeen, jottei esimerkiksi kylmä ilma pääse tulemaan sisälle taloon tai koppiin. Luukussa on myös sisäinen lukitusmekanismi ja mahdollisuus jatkotunneliin, jolloin luukun voi asentaa alle viiden sentin paksuisiin oviin. Luukku on saatavissa useassa eri koossa. Pienimmät luukut sopivat myös kissoille. Koiranluukkua valitessa tulee ottaa huomioon lemmikin koko ja se, että lemmikki pääsee liikkumaan luukusta vapaasti ongelmitta.

Petsafe Staywell koiranluukun ominaisuuksia

 • Säänkestävästä materiaalista valmistettu
 • Sopii sisä- ja ulko-oviin
 • Mukana tulee ohjeet helppoon asennukseen
 • Voidaan yhdistää jatkotunneliin

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun