Carnilove Duck & Pheasant Adult

Carnilove Duck & Pheasant Adult

74,90€
(0)
Tuote on täysin perunaton ja viljaton täysravinto aikuisen koiran päivittäiseen ruokavalioon. Täysravinto sisältää 68 % ankkaa, jonka lisäksi mukana on maistuvaa fasaania ja hyvin sulavaa kanaa. Tuote sisältää myös luonnollisia hiilihydraatteja, kuten vihanneksia ja kasveja, luonnonmarjoja ja hedelmiä. Tuote on viljaton koiranruoka.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  74,90€
from €74.9 to €74.9 1
Carnilove Duck & Pheasant Adult hinnan kehitys

Tuote on täysin perunaton ja viljaton täysravinto aikuisen koiran päivittäiseen ruokavalioon. Täysravinto sisältää 68 % ankkaa, jonka lisäksi mukana on maistuvaa fasaania ja hyvin sulavaa kanaa. Tuote sisältää myös luonnollisia hiilihydraatteja, kuten vihanneksia ja kasveja, luonnonmarjoja ja hedelmiä.

Tuote on viljaton koiranruoka aikuisille koirille

Ankka on luonnollinen B3-vitamiinin, eli niasiinin lähde, joka alentaa veren kolesterolitasoa ja ylläpitää koiran normaalia aineenvaihduntaa. Ankka on täysipainoinen proteiininlähde kaiken ikäisille koirille. Ankka sisältää hyödyllisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja, joita koirasi turkki ja iho tarvitsevat päivittäin. Luonnostaan A- ja C-vitamiinia sisältävä ankka sisältää myös koiralle tärkeitä mineraaleja, kuten rautaa ja kalsiumia. Fasaani sisältää luonnostaan tärkeää antioksidanttia seleeniä, joka on koirille välttämätön hivenaine. Seleenillä on tutkitusti tulehduksia ehkäisevä vaikutus ja lisäksi fasaani on ensiluokkainen B12 -vitamiinin ja fosforin lähde. Ravitsemuksellisten ansioiden lisäksi fasaani on erittäin maistuvaa. Tuotteessa on ihanteellinen kolesterolipitoisuus, joka pitää sairaudet loitolla ja tukee erinomaisesti koiran sydämen terveyttä. Auttaa luuston ja lihaksiston normaalissa kasvussa ja pitää nivelet vahvoina. Tuotteen ravintoarvot ovat täydellisesti kohdallaan, joten koiran tulee vain keskittyä maukkaasta täysravinnosta nauttimiseen.

Valmiste sisältää koiran elimistölle monipuolisia ja tärkeitä vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita, aminohappoja, rasvahappoja ja proteiineja. Valmisteessa on kaikkiaan 70 % lihaa ja pirteyttä sekä 30% elinvoimaa tarjoavia marjoja, kasviksia ja yrttejä. Tuote ei sisällä mitään keinotekoisia säilöntäaineita tai väriaineita. Täysravinnon terveellinen ja ainutlaatuinen koostumus sisältää luonnollisia ainesosia sekä elintärkeitä kivennäisiä ja vitamiineja. Ruoan tuoreus on taattu luonnollisilla säilöntäaineilla, jotka sulavat hyvin koiran elimistössä. Koirien ruokavaliossa kalsiumin ja fosforin pitää olla keskenään tasapainossa. Päivittäisessä ravinnossa pitää olla paljon rasvaa ja proteiineja, mutta ainoastaan vähän käsiteltyjä ainesosia ja hiilihydraatteja. Fasaani ja ankka sisältävät paljon koiralle tärkeitä rasvahappoja hyvin sulavassa muodossa.

Laadukas täysravinto takaa koiralle terveyttä ja elämäniloa

 • Tuote sopii myös allergisille koirille
 • Tuote sisältää elimistöön hyvin imeytyviä rasvahappoja

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun