Carnilove Reindeer Adult
Carnilove

Carnilove Reindeer Adult

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Ei ole olemassa erikseen mitään paremmuusjärjestystä ruokintatapojen suhteen. Yhdelle koiralle sopiva ruokintatapa ei välttämättä toimi toiselle, sillä jokainen nelijalkainen ystävä on omalaatuinen. Carnilove Reindeer Adult sisältää kaikki ravintoaineet, mitä koirasi tarvitsee voidakseen hyvin.

Aikuisen koiran täysravinto

Yleensä pennun tullessa kotiin kasvattaja antaa ruokintaohjeet, joita on hyvä noudattaa. Pennun kasvuaikana on suositeltavaa pidättäytyä rodulle sopivassa ruokintatavassa. Koiran ruokkiminen ei suinkaan tarkoita vain nälän tunteen poistamista ja ravinnontarpeen täyttämistä. Usein koirilla on myös erittäin voimakkaita ruoan etsimis- ja pilkkomistarpeita, jotka voivat olla rotuperäisiä. Koiran hyvinvoinnin kannalta on suositeltavaa, että koiran on mahdollista toteuttaa itseään. Aivan kuten ihmisillä, on myös koirilla erilaisten ravintoaineiden tarve. Carnilove Reindeer Adult koiranruoka on täysravinto aikuisille koirille. Ruoka ei sisällä viljaa, vehnää tai perunaa. Tämän sijaan ruoka koostuu jopa 68% porosta, villisiasta ja kanasta. Kyseessä on siis erittäin korkeaproteiininen ruoka, josta löytyy myös luonnon marjoja, hedelmiä ja kasviksia. Tämä viljaton ruoka on mahdollisimman lähellä koiran luontaista ruokavaliota.

Carnilove Reindeer sopii hyvin koirille ja sitä voisikin melkein kutsua koirien superruuaksi. Poro on erinomainen proteiinin lähde koirille siksi, että se sulaa koiran mahassa hyvin. Poro on ruokana myös erittäin terveellinen, eikä se aiheuta ruuansulatusongelmia koirille. Carnilove Reindeer sisältää myös paljon ainutlaatuisia aminohappoja ja antioksidantteja, jotka tulevat suoraan luonnosta. Vapaana kulkevat porot laiduntavat luonnon kasveja ja marjoja, jotka varastoituvat eläimen lihaan. Näin poron lihasta tulee entistäkin ravinto rikkaampi. Poronlihan toinen ainutlaatuinen ominaisuus on se, että liha sisältää kalan tavoin tyydyttämättömiä omega-3 rasvahappoja, jotka auttavat pitämään lemmikin mielen virkeänä ja turkin hyvässä kunnossa.

Carnilove Poro Adult -koiranruoka nippelitietoa

  • Sisältää jopa 68% kanaa, villisikaa ja poroa
  • Ei sisällä viljaa, vehnää tai perunaa
  • Aikuisille koirille tarkoitettu täysravinto
  • Sisältää Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun