Rukka Flap huomioliivi, Eri värejä

Rukka Flap huomioliivi, Eri värejä

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Rukka Flap -huomioliivi parantaa laajan heijastinpinta-alan ansiosta koirasi näkyvyyttä pimeässä. Laadukkaasta ja hengittävästä materiaalista valmistettu huomioliivi soveltuu käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa. Säädettävät kaula- ja vyötäröosat takaavat hyvän istuvuuden. Liivi on taattua Rukka-laatua!

Tehokasta näkyvyyttä koirallesi

Rukka Flap -huomioliivi takaa koirallesi näkyvyyden metsästyksessä, lenkkeiltäessä ja pimeällä liikuttaessa. Se sopii säädettävien kaula- ja vyötäröosien ansiosta kaiken kokoisille koirille. Liiviä on helppo säätää kaulan ja vyötärön kohdilta hyvän istuvuuden takaamiseksi. Joustavan materiaalin ansiosta liivi on helppo ja nopea pukea koiran päälle, eikä se rajoita liikkumista. Tehokkaat, laaja-alaiset heijastimet ja kirkkaat huomiovärit takaavat koirasi näkyvyyden myös pimeään vuodenaikaan. Akryylista valmistettu turvaliivi on laadukas valinta kaikkiin sääolosuhteisiin ja pitää hyvin myös sadetta. Kevyen ja hengittävän materiaalin ansiosta liivi ei hiosta kuumallakaan säällä ja se on helppo pitää puhtaana. Liivi on mukava päällä, sillä se ei kiristä lavoista tai kaulasta, vaan myötäilee koirasi liikkeitä ja takaa vapaat liikkumaradat myös haastavassa maastossa liikuttaessa.

Hyvän istuvuuden ja näkyvyyden takaamiseksi huomioliivistä on tarjolla neljää eri kokoa: XS, S, M ja L. Valittavana on myös useita eri värejä. Oheisesta kokotaulukosta löydät koirallesi sopivan koon mittojen mukaan. Mitta otetaan koiran rungon keskeltä, etujalkojen takaa ja viimeisten kylkiluiden kohdalta. Kokoa valitessa on hyvä huomioida, ettei kaula-aukko ole liian suuri, jolloin se estää koiran vapaan liikkuvuuden. Huomioliivi on konepestävä 40 asteessa ja materiaaliltaan 100% täyttä akryylia. Rukka-merkki takaa laadun ja kestävyyden, minkä ansiosta huomioliivi kestää konepesun ilman värin haalistumista. Rukka Flap -huomioliivi tarjoaa koirallesi mukavuutta ja näkyvyyttä säästä riippumatta!

Laadukas ja mukava huomioliivi kaikkiin sääolosuhteisiin

  • Laadukas, joustava materiaali takaa vapaat liikkumarajat
  • Säätömahdollisuudet takaavat hyvän istuvuuden
  • Tehokkaat heijastimet parantavat näkyvyyttä pimeässä
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun