Nutrolin Iho turkki ravintoöljy

Nutrolin Iho turkki ravintoöljy

Nutrolin Seniori ravintoöljy Nutrolin Pentu ravintoöljy Nutrolin Iho turkki ravintoöljy
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Nutrolin ravintoöljy suojaa ja ravitsee ihoa sekä parantaa koiran turkin laatua. Tuote sisältää välttämättömiä rasvahappoja, jotka parantavat koirasi ihon luontaista suojakerrosta ja ravitsevat ihoa. Tuote on tarkoitettu karvanlähdön hillitsemiseen, hiivan ja hilseen taltuttamiseen, sekä kuivan ihon päivittäiseen hoitoon.

Valmiste on kasviöljypohjainen, eikä sisällä minkäänlaista kalaöljyä

Nutrolin ravintoöljy suojaa kynsien halkeilulta ja toimii hellävaraisena sisäisenä tassuvoiteena. Tuote auttaa atopian ja muiden ihotulehdusten hoidossa. Valmisteessa on patentoitu koostumus, joka maistuu koiran suussa todella hyvältä. Valmiste on täydellinen päivittäinen ravintolisä, jonka voi laittaa kätevästi ruoan joukkoon. Tuotteen säännöllisen käytön ansiosta koira saa vahvat kynnet ja kimmoisat anturat. Koiran ihon luonnollinen suojamekanismi pysyy hyvänä, jolloin iho pysyy terveenä ja saa suojan myös ulkoisten allergeenien vaikutuksilta. Valmisteen käytön ansiosta anturoista tulee kestävät ja sileät. Koiran karvanlähtö vähenee, turkki tulee rodunomaiseksi ja kaikenlainen hilseily loppuu. Valmiste on puhtaiden kasviöljyjen seos, joka sisältää elimistölle välttämättömiä rasvahappoja, kuten linoleenihappoa ja alfalinoleenihappoa, sekä ihon aineenvaihdunnalle tärkeitä GLA ja SDA yhdisteitä. Tuotetta suositellaan myös kaikille trimmattaville roduille. Avattu pakkaus pitää säilyttää jääkaapissa ja käyttää neljän kuukauden kuluessa. Herkullinen täysravinto sopii kaikenikäisille koirille.

Ainutlaatuisesta öljyseoksesta on runsaasti hyötyä niin näyttely-, käyttö- kuin kotikoirillekin. Tuotteessa olevat välttämättömät rasvahapot vahvistavat koiran ihon läpäisyestettä. Käytännössä kosteuden haihtuminen ja allergeenien pääsy ihon läpi estyy kokonaan. Tuotteen vaikutus näkyy iholla 3-4 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Valmiste ei rasvoita karvapeitettä, vaan tekee siitä rodunomaisen ja pehmeän. Tuotetta voi käyttää yhdessä myös muiden Nutrolin öljyjen kanssa. Esimerkiksi nivelten kuntoon tarkoitettu Nutrolin Nivel Moniteho sopii kaikille koiraroduille, joilla on nivelrikkoa tai kohonnut riski sairastua siihen. Toista valmistetta voi antaa aamulla ja toista illalla, jotta tuotteiden sisältämät erilaiset rasvahapot saavat tarvittavan vaikutusajan koiran elimistössä.

Tuotteessa on ainutlaatuinen ja patentoitu öljyseos

  • Suositellaan aikuisille koirille sekä kaiken ikäisille iho- ja turkkiongelmista kärsiville koirille.
  • Nutrolin Iho Turkki ravintoöljy on eläinlääkäreiden suosittelema ravitsemuksellinen tukihoito atoopikoille ja muista iho- ja kynsisairauksista kärsiville koirille.
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun