Planet Pet Grain Free Chicken
Planet Pet

Planet Pet Grain Free Chicken

14,90€

(0)
Planet Pet Grain Free Chicken on aikuisille koirille tarkoitettu kuivaruoka. Se soveltuu koirille, jotka eivät siedä viljatuotteita. Planet Pet on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2009. Planet Pet Grain Free Chicken soveltuu allergikoille Planet Pet Grain Free Chicken on suomalaisen Planet Pet Societyn kuivaruoka aikuisille koirille. Siinä on korvattu vehnä, soija, riisi ja maissi.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  14,90€
  2.5 kg
  0,6 € / kg
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  59,90€
  12 kg
  4,992 € / kg
from €14.9 to €59.9 2
Planet Pet Grain Free Chicken hinnan kehitys

Planet Pet Grain Free Chicken on aikuisille koirille tarkoitettu kuivaruoka. Se soveltuu koirille, jotka eivät siedä viljatuotteita. Planet Pet on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2009.

Planet Pet Grain Free Chicken soveltuu allergikoille

Planet Pet Grain Free Chicken on suomalaisen Planet Pet Societyn kuivaruoka aikuisille koirille. Siinä on korvattu vehnä, soija, riisi ja maissi, jotka aiheuttavat monille koirille iho- ja muita allergiaoireita, perunalla. 70 % Planet Pet Grain Free Chickenistä on kanaa. Kanasta suurin osa on joko kuivattua kanaa tai kananlihaa, mutta siihen on lisätty myös kananmaksaa ja kananrasvaa, jotta koiran päivittäinen ravintotarve tulee täytettyä. Kanan lisäksi tuote sisältää hiivaa ja lohiöljyä. Frukto-oligosakkaridi-lähteenä on käytetty kuivattuja omenoita. Tämän lisäksi siihen on lisätty jukkakasvista (Yucca schidigera) saatavaa uutetta. Planet Pet Grain Free Chickeniin ei ole lisätty mitään keinotekoista väri- tai makuainetta. Kaikki käytetyt raaka-aineet ovat GMO-vapaita, joten voit luottaa siihen, että annat koirallesi vain parhaita mahdollisia raaka-aineita.

Planet Pet Grain Free Chicken on tehty ajatellen koirasi hyvinvointia. Se ei sisällä usein allergisoivia raaka-aineita, kuten vehnää. Sen lihapitoisuus tekee siitä koirallesi erityisen maistuvaa. Se sisältää kaikki koirasi tarvitsemat vitamiinit ja hivenaineet. Planet Pet Grain Free Chickeniin lisätty A-, D3- ja E-vitamiinia, joita käytetyt raaka-aineet eivät luonnollisesti sisällä. Näiden lisäksi siihen on lisätty kuparia ja seleeniä. Näiden lisäksi lisätty lohiöljy pitävät koirasi ihon hyvänä ja turkin kiiltävänä. Tuotteeseen on lisätty CE-hyväksyttyjä antioksidantteja koirasi hyvinvoinnin turvaamiseksi. Näin Planet Pet Grain Free Chickeniä voidaan käyttää koirasi täysravintona. Sen energiasisältö on 4340 kcal/kg.

Planet Pet Grain Free Chicken on monipuolinen vaihtoehto

 • Täysin viljaton vaihtoehto
 • Erittäin korkea proteiini- ja rasvapitoisuus
 • Valmistaja on suomalainen yritys

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun