Koiratarvikkeet netistä
Takapenkinsuoja Trixie, 140 x 120 cm
Trixie

Takapenkinsuoja Trixie, 140 x 120 cm

19,90€
Kun koiran kanssa autoillaan, on penkkien suojaaminen paikallaan. Trixien takapenkinsuoja on mukavan tuntuinen ja se on myös helppo pestä käytön jälkeen. Suoja suojaa koko takapenkin. Suojaa autosi koirankarvoilta Koira kuuluu perheeseen ja autoreissuille lähdettäessä se yleensä otetaan mukaan. Auton takapenkki kannattaa suojata aina, kun koira on kyydissä. Trixien 140 x 120 cm kokoisella.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  19,90€
from €19.9 to €19.9 1
19.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Kun koiran kanssa autoillaan, on penkkien suojaaminen paikallaan. Trixien takapenkinsuoja on mukavan tuntuinen ja se on myös helppo pestä käytön jälkeen. Suoja suojaa koko takapenkin.

Suojaa autosi koirankarvoilta

Koira kuuluu perheeseen ja autoreissuille lähdettäessä se yleensä otetaan mukaan. Auton takapenkki kannattaa suojata aina, kun koira on kyydissä. Trixien 140 x 120 cm kokoisella takapenkinsuojalla voidaan kätevästi suojata koko takapenkki. Näin lemmikin karvoja tai likaa ei pääse penkin kankaaseen. Takapenkinsuoja on helpompi puhdistaa karvoista kuin auton takapenkki. Suojan voi tarvittaessa jakaa myös kahteen osaan. Se onnistuu keskellä olevan vetoketjun avulla. Kun takapenkki on vain puoliksi suojattu, jää matkustajalle tai jopa kahdelle tilaa. Penkinsuojassa on valmiiksi reiät turvavyölle. Jos koiralla käytetään lemmikkien turvavyötä, onnistuu sen kytkeminen myös silloin, kun käytetään penkinsuojaa. Suoja on erittäin helppo kiinnittää. Se levitetään peittävästi takapenkille. Sen jälkeen se kiinnitetään niskatukiin joustavien lenkkien avulla. Näin se pysyy paikoillaan koko automatkan ajan.

Trixien takapenkinsuoja on erittäin helppo puhdistaa. Se on valmistettu polyesteristä. Jos suojaan tulee pieni tahra, saa sen pois pyyhkimällä esimerkiksi kostealla pyyhkeellä. Karvoista suojan voi puhdistaa vaikkapa kopistelemalla sitä ulkona tai sitten esimerkiksi mattotelineellä hakkaamalla nätisti mattopiiskalla. Konepesua suoja ei kestä. Jos suoja tarvitsee suurempaa puhdistamista, voi sen pestä käsillä esimerkiksi juuriharjaa käyttäen. Suojaa voi toki myös imuroida. Takapenkinsuojan beige väri näyttää hyvältä joka autossa ja se saa koirankin rauhoittumaan matkan ajaksi. Kun siis tarvitset kestävää ja laadukasta takapenkinsuojaa, kannattaa sinun silloin valita Trixie. Siinä hinta ja laatu kohtaavat täysin.

Laadukas takapenkinsuoja automatkoille

 • Materiaali on helposti puhdistettavaa
 • Peittää koko takapenkin

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun