Koiratarvikkeet netistä
Ohennussakset Roseline 82490
Rose Line

Ohennussakset Roseline 82490

95,00€
Riippuen koiran turkista, voit joutua trimmaamaan, ohentamaan tai vain harjaamaan sitä säännöllisesti. Turkinhoito on tärkeää myös koiran ihon kannalta. Roseline ohennussaksien avulla pystyt ohentamaan lemmikkisi turkkia näppärästi ilman leikkausjälkiä. Vaativaankin turkin hoitoon Kaikkien koirien turkki on erilainen. Joillakin roduilla on helppohoitoiset turkit, kun taas muilla on huomattavasti.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  95,00€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  99,00€
from €95 to €99 2
95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Riippuen koiran turkista, voit joutua trimmaamaan, ohentamaan tai vain harjaamaan sitä säännöllisesti. Turkinhoito on tärkeää myös koiran ihon kannalta. Roseline ohennussaksien avulla pystyt ohentamaan lemmikkisi turkkia näppärästi ilman leikkausjälkiä.

Vaativaankin turkin hoitoon

Kaikkien koirien turkki on erilainen. Joillakin roduilla on helppohoitoiset turkit, kun taas muilla on huomattavasti vaativammat. Helppohoitoisiin turkkeihin lukeutuu lyhyt tai sileä karva. Karkeakarvainen turkki taas ei paljoa varise mutta vaatiikin jo hiukan enemmän työtä. Karkeakarvaisten koirien turkki on hyvä trimmata noin kaksi kertaa vuodessa ja mahdollinen aluskarva tulee harjata aluskarvakammalla. Trimmauksen tai turkin ohentamisen voi tehdä kotona tai ammattilaisen luona. Näyttelyyn valmisteltavien koirien turkkia tulee trimmata kerran viikossa turkin kasvunopeudesta riippuen. Roseline ohennussakset omaavat kaksipuoleisen hammastuksen, joka ei jätä turkkiin leikkuujälkiä. Saksissa on myös irrotettava sormituki ja irrotettavat sormikumit. Kun saksista irrottaa sormituen, voit valita tarvitsemasi leikkuusuunnan helpommin. Saksissa on myös ergonominen muotoilu, joka tekee niiden käytöstä miellyttävää. Materiaalina on käytetty ruostumatonta terästä.

Olit sitten oikea- tai vasenkätinen koiranomistaja, sopivat kaksipuoleiset Roseline ohennussakset sinun käteesi. Saksien viimeistely on tehty mattasatiinista, joten kyseessä on erittäin korkealaatuiset ja kestävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut sakset, joilla koiran turkin hoito onnistuu näppärästi. Saksien kokonaispituus on noin 15 senttiä. Saksissa on 30 hammasta. Ohennussakset toimitetaan tuotteeseen kuuluvassa säilytyskotelossa. Sakset sopivat hyvin niin kotikäyttöön kuin ammattilaisten käsiin. Kun trimmaat koirasi turkkia, on sinun hyvä muistaa, että saksilla tulee leikata vain puhdasta koiran turkkia. Tämän takia koiran peseminen ensin on suositettavaa. Trimmauksen jälkeen sakset tulee säilöä niiden kotelossa tai erikseen määritetyssä säilytyslaukussa, jotta sakset eivät kolhiudu ja jotta ne pysyvät terävinä pidempään.

Tietoa Roseline 82490 ohennussaksista

 • Valmistettu ruostumattomasta teräksestä
 • Irrotettavat sormikumit ja sormituki
 • Sakset ovat kaksipuoleiset
 • Saksilla saa leikata vain puhdasta koiran turkkia
 • Sakset tulee säilöä niiden kotelossa tai erillisessä säilytyslaukussa käytön jälkeen.

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun