Furminator Long-Hair, L
Furminator

Furminator Long-Hair, L

Furminator Long-Hair, M Furminator Long-Hair, S Furminator Long-Hair, L Furminator Long-Hair, XL Furminator Long-Hair, XS
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Jokaisessa eläintaloudessa on totuttu löytämään karvoja paikoista joihin ne eivät kuulu. Karvoja saattaa löytyä jopa ruokapöydältä. Tällöin avuksi kannattaa ottaa Furminator Long-Hair, L, jonka avulla karvat saavat kyytiä.

Karvat talteen - Furminator Long-Hair, L

Karvanlähtöaika on meidän ihmisten mielestä varsin rasittavaa aikaa. Harjaamalla karvaa irtoaa jonkin verran, mutta ei tarpeeksi. Jokaisen lemmikinomistajan unelmatyökalu on Furminator Long-Hair, L. Se on apuväline, jolla saat koiran pohjavillan irtoamaan tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sen avulla irtokarvat vähenevät noin 90%. Kyseinen työkalu on tarkoitettu pitkäkarvaisen lemmikin turkinhoitoon. Furminator poistaa irtokarvat ja vasta irtoamassa olevat karvat. Se ei vahingoita lemmikin turkkia tai katko karvoja. Kun karvanlähtöaika koittaa, voi olla, että jo kahdesta kolmeen hoitokertaa Furminatorilla riittää hoitamaan tilanne. Furminatoria ei tarvitse painaa lemmikin ihoa vasten, sillä se nappaa karvat talteen muutenkin. Sillä harjatessa karvat lähtevät kamman mukaan, eivätkä lentele taivaantuuliin. Tällä apuvälineellä karvat saa kerättyä sinne, minne ne kuuluvatkin, eli roskikseen.

Kun olet muutaman kerran vetänyt lemmikin turkin lävitse Furminatorilla, saat karvat talteen yksinkertaisesti ja todella helposti. Karvat irtoavat kammasta yhdellä napin painalluksella, suoraan käteesi. Näin saat karvat roskikseen, eivätkä ne lentele ympäriinsä. On kätevää, kun ei tarvitse alkaa kesken kampauksen irrottaa karvoja kammasta. Furminatoreita on olemassa eri karvanpituuksille ja eri kokoisille lemmikeille. Tämä kyseinen tuote on tarkoitettu pitkäkarvaisille tai keskipituisen karvan omistavalle, ja keskikokoisille tai suurille koirille. Furminatoreille on saatavilla myös vaihtopäitä, joten kamman voidaan sanoa olevan hyvinkin pitkäikäinen apu lemmikinomistajalle. Kokeile Furminatoria, ja lemmikin karvanlähtöaika ei ole enää painajainen.

Karvat talteen tehokkaasti ja hellästi

  • Ei katko turkkia
  • Karvat talteen napin painalluksella
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun