Koiratarvikkeet netistä
Koiranhäkki Life Stages

Koiranhäkki Life Stages

52,99€

Käytkö paljon näyttelyissä vai kuuluuko elämääsi matkustelu oman nelijalkaisen ystäväsi kanssa? Tässä tapauksessa sinun kannattaa harkita koirahäkin hankintaa. Häkki ei vain toimi näyttelyhäkkinä vaan sitä voi käyttää myös lemmikin kuljettamiseen. Kestävä ja korkealaatuinen häkki moneen tarpeeseen Lemmikin kuljettamiseen on monia eri tapoja. Voit esimerkiksi käyttää erikseen valmistettua.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  52,99€
  64 x 49 x 53 cm
  0 € / xxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  94,99€
  91 x 61 x 69 cm
  0 € / xxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  129,99€
  109 x 73 x 77 cm
  0 € / xxcm
from €52.99 to €129.99 3
52.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
94.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
129.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Käytkö paljon näyttelyissä vai kuuluuko elämääsi matkustelu oman nelijalkaisen ystäväsi kanssa? Tässä tapauksessa sinun kannattaa harkita koirahäkin hankintaa. Häkki ei vain toimi näyttelyhäkkinä vaan sitä voi käyttää myös lemmikin kuljettamiseen.

Kestävä ja korkealaatuinen häkki moneen tarpeeseen

Lemmikin kuljettamiseen on monia eri tapoja. Voit esimerkiksi käyttää erikseen valmistettua kuljetuskoppaa tai -häkkiä autossa. Voit myös hankkia koirallesi kestävät valjaat, jotka kiinnitettään autossa oleviin turvavöihin. Kuljetushäkki on tukeva ja kestävä vaihtoehto turvalliseen autoiluun. Näin varmistat niin omasi kuin lemmikkisi turvallisuuden. Kuljetushäkki tulee sijoittaa autoon siten, ettei häkki pääse heittelemään ympäri autoa. Jos häkki on tarpeeksi pieni, sen voi myös sijoittaa matkustamon jalkatilaan, jolloin sen voi kiilata penkin avulla paikoilleen. Life Stages koiranhäkistä löytyy kaksi ovea. Häkki on erittäin helppo taittaa kasaan, kun sitä ei tarvita ja se kulkee myös kätevästi mukana pienessä tilassa. Tämä on hyvä etenkin esimerkiksi näyttelyiden kannalta. Häkin kaksi ovea on sijoitettu häkin päätyyn ja sivulle. Näin sen sovittaminen auton perään tai penkille on helpompaa.

Materiaalina on käytetty erittäin kestävää ja epoksipinnoitettua teräslankaverkkoa, joka pitää lemmikin turvassa. Mikäli sinulla on pentu ja häkin koko arveluttaa sinua, voit aina tehdä häkistä pennulle sopivan erillisen jakopaneelin avulla. Voit sitten sitä mukaan, kun pentu kasvaa niin suurentaa häkkiä sille sopivaksi. Häkin kulmat ovat pyöreät, jolloin auton sisusta ei kärsi, eikä häkki kolahtele herkästi. Pennun omistajien kannalta on myös mukavaa, että häkin pohjakaukalo on helposti puhdistettavaa ABS muovia. Pohjakaukalossa ei ole teräviä reunoja, jotka voisivat olla lemmikille haitaksi. Häkkiin kuuluu myös kantokahvat, jotka helpottavat häkin siirtämistä paikasta toiseen. Häkkiin voidaan myös lisätä pehmuste, jolloin häkistä tulee koiralle miellyttävä peti.

Life Stages koiranhäkki

 • Häkissä on kaksi ovea
 • Voidaan säätää pennulle sopivaksi erillisen jakopaneelin avulla
 • ABS muovista valmistettu pohjakaukalo ilman teräviä reunoja
 • Sopii koiran kuljetukseen, näyttelyihin tai kotikäyttöön koirankopiksi tai -pediksi

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun