Koiratarvikkeet netistä
Royal Canin Trail 4300
Royal Canin

Royal Canin Trail 4300

66,32€
Royal Canin Sporting Life Trail 4300 kuivaruoka on tarkoitettu koirille, joilta edellytetään pitkäkestoista ja vaativaa työ- tai harrastustoimintaa. Tämän ravinnekoostumukseltaan tasapainoisen täysrehun sisältämä energia vapautuu tasaisesti, jolloin se auttaa koiraasi jaksamaan paremmin. Ravinteikas valinta aktiiviselle koiralle Royal Canin Trail 4300 kuivaruoka on erinomainen valinta silloin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  66,32€
  15 kg
  4,42 € / kg
from €66.32 to €66.32 1
66.32 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Royal Canin Sporting Life Trail 4300 kuivaruoka on tarkoitettu koirille, joilta edellytetään pitkäkestoista ja vaativaa työ- tai harrastustoimintaa. Tämän ravinnekoostumukseltaan tasapainoisen täysrehun sisältämä energia vapautuu tasaisesti, jolloin se auttaa koiraasi jaksamaan paremmin.

Ravinteikas valinta aktiiviselle koiralle

Royal Canin Trail 4300 kuivaruoka on erinomainen valinta silloin, kun etsit ravinnepitoista koiran täysravintoa vaativaan suoritukseen sekä ylläpitämään aktiivista elämäntapaan. Tuote sisältää tasapainoisen hiilihydraatti- ja rasvahappokoostumuksen. Hiilihydraatit tarjoavat energiaa, jota koiran elimistö voi hyödyntää nopeasti fyysisen ponnistelun alussa, kun taas rasvahappoja käytetään vähitellen harjoittelun aikana koiran suorituskyvyn maksimoimiseksi pitkällä aikavälillä. Tuotteen erityinen ”Sport Performance+” koostumus sisältää ainutlaatuisen ravintoaineyhdistelmän, joka ylläpitää terveitä niveliä, auttaa tukemaan ruoansulatusjärjestelmää, sekä neutraloimaan vapaita radikaaleja erityisellä antioksidanttikoostumuksella. Suuren proteiinimääränsä vuoksi Trail 4300 tukee lihasten hapenottokykyä ja edistää lihasmassan kasvua. Tuote sisältää erityistä LIP-proteiinia, joka on helposti hajoava ja edistää ruoansulatusta. Jos olet vaihtamassa koiran ravintoa toisesta tuotteesta Trail-kuivaruokaan, suosituksena on noin viikon mittainen siirtymäjakso ruokavaliosta toiseen.

Royal Canin Trail 4300 on oikea valinta, kun haluat koirallesi parasta mahdollista ravintoa. Se sisältää muuan muassa riisiä, maissijauhoa, eläinrasvoja, kasvivalkuaisuutetta sekä kasvi- ja juurikaskuituja. Siihen on lisätty koiran ravitsemuksellisia tarpeita ajatellen: A-vitamiini, D3-vitamiini, E-vitamiini, rauta, jodi, mangaani, sinkki, seleeni. Varmista ajantasainen tuoteseloste aina pakkauksesta. Säilytä pakkaus kuivassa ja viileässä. Life Trail 4300 koiran kuivarehu kuuluu Royal Canin Life Health Nutrition sarjan tuotteisiin. Niiden joukosta löydät aina koirallesi käyttötarkoituksen mukaisen ravinnon. Royal Canin tuotteet on kehitetty yhteistyössä eläinlääkärien ja asiantuntijoiden kanssa. Kuivaruokien tuotanto on laadukasta ja tarkkaan valvottua. Muista aina pitää koirallesi tarjolla raikasta vettä.

Miksi Royal Canin Trail 4300 on hyvä valinta

 • Ravinnekoostumukseltaan tasapainoinen koiran kuivaruoka
 • Tarjoaa pitkäkestoista energiaa työ- ja harrastuskoirille

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun