Trimmauskoneenterä Andis UltraEdge
Andis

Trimmauskoneenterä Andis UltraEdge

74,90€
(0)
Trimmauskoneenterä Andis UltraEdge Erittäin laadukas ja uutta teknologiaa käyttäen valmistettu trimmauskoneenterä sopii niin kotikäyttöön kuin vaikka näyttelyyn valmistautumiseen. Andis UltraEdge -terä leikkaa helposti ja tekee kaunista ja tasaista leikkausjälkeä. Trimmauskoneenterä ammattimaiseen trimmaukseen Andis UltraEdgen trimmauskoneenterä on valmistettu hyödyntäen uusinta teknologiaa. Siinä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  74,90€
from €74.9 to €74.9 1
74.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Trimmauskoneenterä Andis UltraEdge hinnan kehitys

Trimmauskoneenterä Andis UltraEdge

Erittäin laadukas ja uutta teknologiaa käyttäen valmistettu trimmauskoneenterä sopii niin kotikäyttöön kuin vaikka näyttelyyn valmistautumiseen. Andis UltraEdge -terä leikkaa helposti ja tekee kaunista ja tasaista leikkausjälkeä.

Trimmauskoneenterä ammattimaiseen trimmaukseen

Andis UltraEdgen trimmauskoneenterä on valmistettu hyödyntäen uusinta teknologiaa. Siinä on käytetty kovaa Rocwellin hiiliterästä, jonka kovuus on 65. Kova hiiliteräs tekee terästä erittäin kestävän ja samalla myös hyvin leikkaavan. Andis UltraEgden terät ovat tunnettuja siitä, että ne tarkastetaan aina käsin niiden valmistuttua. Kun terät on tarkastettu kunnolla, voi niiden laatuunkin luottaa. Teriä on saatavana monessa eri koossa. Terän koon valinta tapahtuu sen mukaan, minkälaista turkkia sillä halutaan leikata ja kuinka paljon turkkia halutaan jättää. Pienimmät terät ovat 0,25 mm ja suurimmat jopa 19 mm. Terät voi ostaa joko erilaisilla hammastuksilla tai ilman. Niitä on saatavana FC:llä tai ilman. FC tulee sanoista fine cut ja se tarkoittaa tiheää hammastusta. Trimmauskoneissa se tarkoittaa sitä, että terä soveltuu viimeistelyleikkauksiin tai ohuelle ja suoralle turkille.

FC:llä varustetut terät eivät sovellu paksulle turkille. Paksummalle ja esimerkiksi kiharalle turkille kannattaa sen sijaan ostaa terä ilman FC:tä. Niissä terien hammastus on harvempi. Sen vuoksi ne sopivat niin sanottujen hankalampien karvanlaatujen trimmaamiseen. Näiden terien leikkausjälki on hieman epätasaisempaa kuin FC:llä varustettujen terien. Andis UltraEgden terät sopivat käytettäväksi muun muassa Andis AG-, Oster A-5- kuin Moser Max -koneissa. Terät sopivat myös muihin koneisiin, joissa on vaihdettavat terät ja joiden terät ovat samanlaisia kuin Andis UltraEdge. Terien kokoja on saatavana joka lähtöön, joten valitse vain omiin käyttötarkoituksiisi sopivin. Näiden terien avulla trimmaaminen onnistuu takuulla.

Teriä monelle karvanlaadulle

 • Valmistettu kestävästä hiiliteräksestä
 • Monia eri kokoja

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun