Mirra Coat Omega-3 koirille, 450 g

Mirra Coat Omega-3 koirille, 450 g

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Mirra Coat Omega-3 on lisäravinnevalmiste, joka saa koiran turkin kiiltämään ja ihon voimaan hyvin. Omega 3 -rasvahapot ovat aivan yhtä tärkeitä koirille kuin ne ovat ihmisillekin.

Lisäravinnetta koirasi hyvinvointiin

Laadukas Mirra Coat Omega-3 -lisäravinnevalmiste on tarkoitettu kaikille koirille rotuun tai ikään katsomatta. Erityisesti se soveltuu koirille, joilla on iho-ongelmia, runsasta karvanlähtöä tai kutinaa. Tuote pitää sisällään kaikki niistä ravintoaineista, joita hyvinvoiva iho tarvitsee. Mirra Coat Omega-3 -lisäravinteesta löytyy omega 3 ja Omega 6 -rasvahappoja, sinkkiä, biotiinia sekä A-, B3- ja E-vitamiineja. Kaikkia vitamiineja on juuri se annos kuin koira voi päivässä saada. Tuotetta on siis hyvin turvallista antaa kaikille koirille. Tuotteen pääraaka-aineet ovat riisilese, pellavansiemen, piioksidi, sokeri sekä vehnänalkioöljy. Kaikki näistä ovat erittäin tärkeitä koiran hyvinvoinnin kannalta. Tuotetta voi kokeilla myös erilaisten allergioiden ja ihottumien hoitoon. Tuotteen ei tiedetä aiheuttaneen mitään sivuvaikutuksia tai pahentaneen esimerkiksi kutinaa. Sen sijaan siitä on löytynyt apu monien koirien ongelmiin.

Mirra Coat Omega 3 -lisäravinnetta käytetään ohjeen mukaan. Sitä ei saa antaa yliannostusta, mutta päivittäistä annosta ei kannata myöskään esimerkiksi puolittaa. Aikuiselle koiralle annetaan yksi ruokalusikallinen päivässä. Jos koira on karkeakarvainen, tulee silloin antaa puolikas ruokalusikallinen. Karkeakarvaisen koiran turkki on erilainen ja karvaa on vähemmän. Sen vuoksi kokonainen annos olisi ehdottomasti liikaa. Annos tulee tuplata, jos koira on vielä nuori tai se on kantavana tai imettää. Tällöin iho-ongelmat voivat muutenkin ärtyä pahemmiksi, jolloin ylimääräinen annos lisäravinnetta on tarpeen. Kun lisäravinteen annostelu on kunnossa, on tällöin myös koirasi turkki kiiltävä ja iho voi hyvin.

Tarpeellinen lisäravinne turkille ja iholle

  • Tarpeellisia omega 3 ja omega 6 -rasvahappoja
  • Voidaan käyttää kaikille koirilla

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun