Rukka Step tossut, 4 kpl
Rukka

Rukka Step tossut, 4 kpl

23,90€
(0)
Pidä huolta oman koirasi käpälistä pitkillä lenkeillä vaativissa olosuhteissa. Rukka Step tossut suojaavat lemmikkisi käpälät pakkaselta, lasinsiruista ja kuumalta asfaltilta. Tossut on helppo kiinnittää tarranauhan avulla. Jokakelin Rukka Tossu Lemmikkien anturat ovat luonnostaan kestävät ja kimmoisat mutta Suomen pohjoinen ilmasto voi tehdä hallaa karvaisen ystävän tassuille. Tossujen avulla.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  23,90€
  Koko 1
  23,9 € / Koko
from €23.9 to €23.9 1
23.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Rukka Step tossut, 4 kpl hinnan kehitys

Pidä huolta oman koirasi käpälistä pitkillä lenkeillä vaativissa olosuhteissa. Rukka Step tossut suojaavat lemmikkisi käpälät pakkaselta, lasinsiruista ja kuumalta asfaltilta. Tossut on helppo kiinnittää tarranauhan avulla.

Jokakelin Rukka Tossu

Lemmikkien anturat ovat luonnostaan kestävät ja kimmoisat mutta Suomen pohjoinen ilmasto voi tehdä hallaa karvaisen ystävän tassuille. Tossujen avulla saat pidettyä lemmikkisi käpälät suojassa erilaisilta tassuvammoilta ja muilta ulkoisilta ärsykkeiltä. Tossuja löytyy jokaiseen vuodenaikaan ja myös erilaisiin käyttötarkoituksiin. Rukka Step Tossut pitävät tassut puhtaana kelistä huolimatta. Tossut suojaavat myös hiekoitussoralta, lasinsiruilta, kosteudelta, pakkaselta ja tiesuolalta. Tossuja on hyvä käyttää varsinkin silloin, kun lähdetään pitkälle patikkaretkelle tai jos koiralla on herkkä iho. Tossut sopivat hyvin myös niille koirille, joilla on tassu- tai kynsivamma, josta se on paranemassa. Tossut auttavat pitämään tassun puhtaana, eikä haava pääse siten tulehtumaan ulkopuolisista syistä. Kannattaa vaan muistaa pitää sekä tossut että tassut puhtaana, jos haavan hoito on tarpeen.

Rukka Step tossut on ergonomisesti muotoiltu, joten ne sopivat liki jokaiseen tassuun. Tossujen muotoilu auttaa niitä istumaan myös vauhdikkaassakin menossa. Rukka Step tossuissa on mukana heijastimet, joten niitä voi käyttää hyvällä mielin myös iltahämärällä. Tossujen oikean koon valitseminen voi tuntua aluksi hankalalta, mutta se on sinänsä erittäin helppoa. Varmista vain, että lemmikkisi tassu pääsee avautumaan tossun sisällä koiran asettaessa painoa jalalleen. Koon voi määrittää esimerkiksi paperin ja kynän avulla. Voit namin avulla saada koiran astumaan paperille, jonka jälkeen piirrät tassun ääriviivat. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää tassun leveimpään kohtaan. Tämän jälkeen vain mittaat piirroksen ja valitset tossun sen mukaan. Koko tulee aina mitata etutassuista, sillä ne ovat takatassuja suuremmat. Jos huomaat olevasi kahden eri koon paikkeilla, on suositeltavaa, että valitset suuremman koon. Ideana on, että tossu istuu hyvin mutta ei suinkaan purista tassua.

Hyvä tietää Rukka Tossuista

 • Kiinnitys tapahtuu vetoketjutarranauhan avulla
 • Suojaavat tassut muun muassa pakkaselta, loskalta, lasinsiruilta ja hiekoitussoralta
 • Hyvä apuväline pitää mahdolliset haavat puhtaina ulkoilujen aikana ja estää myös koiraa nuolemasta paranevia haavoja.

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun