Koulutuspanta Petsafe värinällä, VT-100
Petsafe

Koulutuspanta Petsafe värinällä, VT-100

139,00€
(0)
Koiran kouluttaminen voi joskus olla melko haasteellista. Mikäli haasteena on esim. saada koira kiinnittämään huomio itseensä, on Koulutuspanta Petsafe värinällä, VT-100 hyvä apukeino koiran koulutukseen. Koulutuspanta apuna koulutuksessa Koulutuspanta Petsafe värinällä, VT-100 on turvallinen ja tehokas apu koulutukseen. Se soveltuu moneen tilanteeseen ja ongelmaan. Se voi jopa pelastaa läheltä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  139,00€
from €139 to €139 1
139 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Koiran kouluttaminen voi joskus olla melko haasteellista. Mikäli haasteena on esim. saada koira kiinnittämään huomio itseensä, on Koulutuspanta Petsafe värinällä, VT-100 hyvä apukeino koiran koulutukseen.

Koulutuspanta apuna koulutuksessa

Koulutuspanta Petsafe värinällä, VT-100 on turvallinen ja tehokas apu koulutukseen. Se soveltuu moneen tilanteeseen ja ongelmaan. Se voi jopa pelastaa läheltä piti tilanteen, jossa koira pitää saada nopeasti pysähtymään. Jos vaisto ottaa vallan ja koira säntää ajotielle esim. jäniksen perässä, voi olla vaikea saada kontakti luotua. Värisevä koulutuspanta on tällaisessa tilanteessa tehokas apukeino. Panta on apuna myös jos koiralla on tapana hyppiä ihmisiä vasten. Pantaa ohjataan kaukosäätimellä ja sen kantoetäisyys on jopa 100 metriä. Pannassa on kaikkiaan 16 erilaista värinätasoa, joita voi säätää kaukosäätimellä. Panta on myös vesitiivis, joten esim. sadekeli ei ole este sen käytölle. 16 erilaista värinätasoa sisältävät 8 korkeampaa värinätasoa ja 8 matalampaa tasoa. Panta ja kaukosäädin toimivat paristoilla.

Pannan kokoa voidaan säätää, joten se soveltuu monen kokoiselle koiralle. Paketissa on mukana panta, kaukosäädin, rannehihna, paristot, ja pannan käyttöohjeen. Sen näyttö on digitaalinen, ja näyttö ilmaisee värinän kulloisenkin tason. Pannan avulla koiraan on helppo saada kontakti, vaikka et olisikaan koiran lähellä. Koska kantoetäisyys on jopa 100 metriä, on se ääntä tehokkaampi keino hallita koiraa. Panta ei sisällä esim. sähkö- tai spraytoimintoa, joten se on mukava ja turvallinen vaihtoehto myös koiralle. Kun käytät pantaa koulutuksen apuna, kannattaa koulutukseen liittää palkitseminen. Palkitseminen oikein toimimisen jälkeen, edistää koulutusta ja varmistaa usein toivotun tuloksen.

Koulutuspanta Petsafe värinällä, VT-100

 • Panta toimii paristoilla
 • Kaukosäätimen kantoetäisyys jopa 100 metriä

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun