Brit Care Grain-Free Puppy Salmon & Potato
Brit

Brit Care Grain-Free Puppy Salmon & Potato

Brit Care Puppy Lamb & Rice
Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
00.0
(0)
 

Brit Care Puppy Salmon & Potato on hypoallergeeninen pentukoirille tarkoitettu koiranruoka 4 viikon iästä aina 12 kuukauden ikään. Laadukas ja hypoallergeeninen penturuoka antaa pennulle ravitsemuksellisesti parhaat eväät kasvuun ja kehitykseen sen ensimmäisinä elinkuukausina. Tuote ei sisällä soijaa, vehnää tai maissia.

Tuote on tarkoitettu kaikenkokoisille koiranpennuille ja imettäville emoille

Brit Care Puppy Salmon & Potato sisältää korkean proteiini- ja rasvapitoisuuden sekä parhaat ravintoaineet koiranpennun kasvun tueksi. Tunnetut prebiootit, kuten MOS ja FOS sekä inuliini ovat tarkoitettu auttamaan suoliston vastustuskyvyn muodostumista. Valmisteessa on ihanteellinen kalsiumin ja fosforin suhde nivelten ja luuston kunnolliseen kehittymiseen Välttämättömät Omega-3 rasvahapot tukevat koiran aivojen kehitystä. Tuotteeseen lisätyt E- ja D3-vitamiinipitoisuudet tukevat koiran lihaksiston ja luuston kehitystä. Ravitsemuksellisesti tarkoin valittu koostumus tarjoaa riittävän määrän proteiinia ja rasvaa pennun energiansaannin takaamiseksi ja kasvun tueksi. Lohi-perunapohjainen ruoka on pennun ruoansulatuselimistölle erittäin hellävaraista ja hyvin sulavaa ravintoa.. Valmiste sisältää proteiinia 32 % hyödyllisiä rasvoja 18 %. Oikein koottu ruoka ylläpitää ja lisää koiran turkin, ihon, luuston, lihaksiston ja nivelten terveyttä sekä hyvinvointia.

Omega-3 rasvahapot sekä DHA ja EPA tukevat koiranpennun aivojen ja silmien kehitystä. Omega-3 rasvahapoilla on tärkeä tehtävä pennun turkin ja ihon hyvinvointiin, tehden samalla ihosta kimmoisan ja terveen. Omega-3 rasvahapot yhdessä kondroitiinin ja glukosamiinin kanssa tukevat nivelsiteiden ja nivelten kasvua ja kehitystä. Ravitseva tarkoin valittu koostumus tarjoaa koirallesi terveyttä ja hyvinvointia jokaiseen päivään. Pennulle ja aktiivisesti harrastavalle koiralle Brit Care Puppy Salmon & Potato on ihanteellinen ruoka, joka sisältää tarkoin lasketun proteiinimäärän lihasten rakentamisen ja palautumiseen. Proteiini on pentukoiralle erittäin tärkeää, sillä koirien elimistön pitää rakentaa uutta lihaskudosta ja se vaatii hyviä rakennuspalikoita täysipainoisen ja maistuvan ravinnon avulla.

Brit Care Puppy Salmon & Potato parantaa koiran ruoansulatusta

  • Brit Care Puppy Salmon & Potato antaa energiaa aktiiviseen koiran elämään
  • Brit Care Puppy Salmon & Potato sisältää koiran terveeseen ruokavalioon kuuluvia välttämättömiä rasvahappoja

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun