Pet Remedy Spray, 200 ml, Biofarm

Pet Remedy Spray, 200 ml, Biofarm

26,95€
00.0
(0)
Stressaantuneen koiran avuksi Pet Remedy Spray. Luonnollinen sekoitus eteerisiä öljyjä, joka sisältää muun muassa valeriaanaa, vetiveriaheinää ja muita rauhoittavia aineita luonnosta. Sopii myös muille lemmikeille kuin koirille. Valmistaja Biofarm. Pet Remedy toimiva apu Niin ihmisen kuin koiran ja muiden nisäkkäiden aivoissa on luonnollisia välittäjäaineita, jotka toimivat viestin viejinä.... Lue lisää
 

 • Toimitusaika
  1-7 päivää
  Toimituskulut
  3,9 - 8,9 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  26,95€
from €26.95 to €26.95
Pet Remedy Spray, 200 ml, Biofarm hinnan kehitys

Stressaantuneen koiran avuksi Pet Remedy Spray. Luonnollinen sekoitus eteerisiä öljyjä, joka sisältää muun muassa valeriaanaa, vetiveriaheinää ja muita rauhoittavia aineita luonnosta. Sopii myös muille lemmikeille kuin koirille. Valmistaja Biofarm.

Pet Remedy toimiva apu

Niin ihmisen kuin koiran ja muiden nisäkkäiden aivoissa on luonnollisia välittäjäaineita, jotka toimivat viestin viejinä hermoissa. Pet Remedyn eteeristen öljyjen sekoitus toimii näiden aineiden rinnalla matkien niiden toimintaa. Kehon oma tyynnyttävä välittäjäaine on gamma amino voihappo eli GABA. Pet Remedy toimii siis tämän rinnalla vahvistaen tyynnyttäviä signaaleja, eli käytännössä rauhoittaa koiran. Toimii myös muilla nisäkkäillä, kuten kissoilla, jyrsijöillä, linnuilla ja jopa hevosilla, joilla on stressin oireita. Stressi ei ole hyväksi myöskään eläimillä ja mikäli huomaat lemmikkisi stressaantuneen, onkin syytä ottaa yhteyttä eläinlääkäriin. Eri lajeilla stressin oireet ovat erilaisia. Koiralla oireina voi olla muutokset käyttäytymisessä kuten jatkuva itsensä nuoleminen, eristäytyminen tai vaikkapa äkkinäinen aggressiivisuus. Ruokahalun puute ja merkkailu ulosteilla saattavat myös kertoa ongelmista.

Kuten ihmisilläkin, myös koirilla ja muilla nisäkkäillä oireiden hoitaminen ei välttämättä poista niiden aiheuttajaa, eli stressin syytä. Siksi on tärkeää yrittää selvittää, mitkä tekijät ovat aiheuttaneet stressireaktion. Niitä voivat olla vaikkapa kotona tapahtuneet muutokset, jääminen yksin, matkustaminen tai jopa eläinlääkärikäynnit. Pet Remedy lievittää stressin oireita eläimillä. Sitä voidaan ruiskuttaa suoraan tekstiilipinnoille, vaikkapa vaatteisiin ja se on turvallinen iholla sekä turkissa. Sen pH on neutraali. Sitä ei tulisi ruiskuttaa suoraan lemmikin naamalle, toki sitä voidaan sormille ruiskutettuna hieroa leuan alle, rintaan tai kuonoon. Vaikutus on välitön, saaden eläimen rentoutumaan. Pet Remedy saattaa aiheuttaa allergisen reaktion.

Helppokäyttöinen luonnon tuote

 • Nopeavaikutteinen spray 15 ml / 200ml
 • Luonnonmukainen tuote, ei tahraa
 • Stressin oireiden hoitoon eläimille

 • Tuotemerkki: Biofarm
 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 1-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 8,9 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun