Koiratarvikkeet netistä
Pet Remedy haihdutin ja liuos, Biofarm
Biofarm

Pet Remedy haihdutin ja liuos, Biofarm

29,99€

Stressaako lemmikkisi tai oletko huomannut eroahdistuksen merkkejä? Tässä tapauksessa Pet Remedy voi olla auttaa lemmikkisi ahdistuksen kurissa pitämiseen. Liuos on valmistettu luonnollisesta valerianasta, vetivertistä ja muista rauhoittavista eteerisistä öljyistä. Lievitä lemmikkisi stressiä ja ahdistusta lempeästi Lemmikit voivat stressaantua.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  29,99€
  Haihdutin ja liuos, 40 ml
  0,75 € / Haihdutinjaliuosml
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  29,99€
  Vaihtopullot haihduttimeen 2 x 40 ml
  0,125 € / Vaihtopulloathaihduttimeenxml
from €29.99 to €29.99 2
29.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
29.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Stressaako lemmikkisi tai oletko huomannut eroahdistuksen merkkejä? Tässä tapauksessa Pet Remedy voi olla auttaa lemmikkisi ahdistuksen kurissa pitämiseen. Liuos on valmistettu luonnollisesta valerianasta, vetivertistä ja muista rauhoittavista eteerisistä öljyistä.

Lievitä lemmikkisi stressiä ja ahdistusta lempeästi

Lemmikit voivat stressaantua ja ahdistua aivan samoista asioista kuin omistajansakin. Uusi paikka, uusi tilanne tai uusi tulokas voivat laukaista stressioireita lemmikkisi kohdalla. Eroahdistus on myös hyvin yleinen ongelma, mikäli lemmikki kiintyy kovasti omistajaansa. Pet Remedy auttaa lemmikkiä rentoutumaan ja huomaamaan, ettei elämässä tapahtunut muutos olekaan niin kuolemanvakava asia. Pet Remedy liuoksen hankkimista kannattaa myös harkita silloin, kun olet lähdössä matkalle, näyttelyyn, hankkinut uuden lemmikin tai jos lemmikkisi pelkää kovia ääniä. Tuote alkaa vaikuttamaan heti, kun haihdutin kiinnitetään pistorasiaan. Muista vain katsoa, että tila haihduttimen ympärillä on vapaa. Pullo tulee kiinnittää haihduttimeen siten, että merkkivalo on ylhäällä ja pullo puolestaan alhaalla. Yksi 40 ml pullo riittää jopa kuudeksi viikoksi asunnossa, joka on kooltaan noin 60 neliömetriä. Tuote on turvallinen myös niissä perheissä, joissa on useita eri eläimiä aina hamstereista koiriin, lintuihin ja hevosiin.

Pet Remedy sisältää öljyjä, joilla on rauhoittava vaikutus. Öljyt on valmistettu muun muassa basilikasta, salviasta, valerianasta ja vetiverasta. Tuoksu on miellyttävä niin ihmisen kuin lemmikin nenään. Tuote on myös helppo pakata mukaan matkalle, kun lähdet esimerkiksi mökille tai sukuloimaan. Erillisen matkahaihduttimen avulla voit myös käyttää tuotetta vaikkapa autossa tai lemmikin kuljetushäkissä. Tuotteesta ei ole mitään vaaraa lemmikeille, sillä kyseessä on puhdas luonnontuote, joka pohjautuu yrtteihin. Pet Remedy rentouttaa mutta ei tee uniseksi, eikä se kuulu antidopingsääntöjen alaisiin tuotteisiin. Mikäli omistat uroksen ja naapurustossa on paljon juoksunarttuja, voi Pet Remedy olla apu myös sinulle.

Pet Remedy haihdutin ja liuos lyhyesti

 • Sopii kaikille lemmikeille
 • Puhdas luonnontuote, joka perustuu eri yrtteihin
 • Lievittää lemmikin stressiä ja ahdistusta
 • 40 ml pullo riittää noin kuudeksi viikoksi
 • Voidaan ottaa mukaan myös matkalle tai näyttelyihin

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun