Koiratarvikkeet netistä
Muovipeti Trixie Sleeper Plastic, harmaa
Trixie

Muovipeti Trixie Sleeper Plastic, harmaa

46,99€
Monetkaan koiranomistajat eivät halua jakaa omaa petiään lemmikkinsä kanssa. Tällöin koiran peti on erinomainen ratkaisu. Trixie Sleeper muovipeti on valmistettu kestävästä muovista, joka on helppo pitää puhtaana. Korkealaatuinen peti kaikenikäisille koirille Aivan kuten omistajansa myös koirat tarvitsevat säännöllisiä lepohetkiä. Lemmikit hakeutuvat luonnostaan nukkumaan pehmeisiin paikkoihin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  46,99€
from €46.99 to €46.99 1
46.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Monetkaan koiranomistajat eivät halua jakaa omaa petiään lemmikkinsä kanssa. Tällöin koiran peti on erinomainen ratkaisu. Trixie Sleeper muovipeti on valmistettu kestävästä muovista, joka on helppo pitää puhtaana.

Korkealaatuinen peti kaikenikäisille koirille

Aivan kuten omistajansa myös koirat tarvitsevat säännöllisiä lepohetkiä. Lemmikit hakeutuvat luonnostaan nukkumaan pehmeisiin paikkoihin ja usein myös käpertyvät pienelle kerälle. Päivän aikana koetut jännitykset, opitut asiat ja muut kokemukset käydään läpi unien muodossa ja samalla myös säilötään pitkäkestoiseen muistiin. Unien jälkeen lemmikki jaksaa taas olla oma virkeä itsensä. Koiran oman mukavuuden takia on tärkeää valita sopivan kokoinen peti lemmikille. Kun valitset omalle lemmikillesi Trixie Sleeper Plastic muovipetiä, pidä huoli siitä, että valitset reilun kokoisen pedin. Koiran tulee pystyä makaamaan myös kyljellään ja silti mahtua kokonaisuudessaan petiin. Myös koiran turkki kannattaa ottaa huomioon petiä valitessa, sillä silloin voit valita esimerkiksi oikeanlaisen pehmusteen. Trixie Sleeper Plastic sopii hyvin myös esimerkiksi pennuille tai sellaisille koirille, jotka ovat kovia kaivamaan tai pureskelemaan omaa petiään.

Muovipeti on siitä erinomainen valinta, että esimerkiksi pentujen pissavahingot on helppo puhdistaa siitä suihkun avulla. Kun sitten alat pohtimaan minne sijoittaisit pedin kotona, kannattaa sinun yrittää löytää sellainen paikka, joka ei ole kulkureitillä mutta josta koira näkee perheenjäsenet herätessään. Tämä myös auttaa koiraa rentoutumaan nukkumaan mentäessä, kun se tietää missä perheenjäsenet ovat. Pedin korkeat laidat antavat lemmikille sopivasti suojaa ja rauhalliset unet. Muovipedissä on myös pohjassa liukuestetassut, joten peti ei liikahda paikoiltaan esimerkiksi pentujen leikkiessä. Pedin hillitty väri sopii myös hyvin kodin sisustukseen, eikä hyppää silmille. Trixie Sleeper Plastic muovipeti sopii koirien lisäksi myös muille lemmikeille.

Hyvä tietää Trixie muovipedistä

 • Valmistettu kestävästä muovista
 • Hygieeninen ja helppo puhdistaa, sopii hyvin esimerkiksi pennuille
 • Korkeat laidat tarjoavat nukkujalle suojaa ulkopuolisilta ärsykkeiltä
 • Löytyy useassa eri koossa

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun