Wolf of Wilderness Blue River - lohi
Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness Blue River - lohi

5,99€
(0)
Wolf of Wilderness Blue River - lohi on laadukas kuivaruoka, joka sisältää lohta ja 41 % tuoretta kanaa, joka jäljittelee villin suden ruokavaliota pohjoisessa luonnossa, sisältäen metsämarjoja, villiyrttejä ja juuria. Tuote on täysin viljaton. Tuote on 100% gluteeniton ja viljaton Tuote koostuu herkullisesta yhdistelmästä tuoretta lohta.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  4-7 päivää
  4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  5,99€
  1 kg
  5,99 € / kg
from €5.99 to €5.99 1
5.99 Zooplus hinta tuotteelle
Wolf of Wilderness Blue River - lohi hinnan kehitys

Wolf of Wilderness Blue River - lohi on laadukas kuivaruoka, joka sisältää lohta ja 41 % tuoretta kanaa, joka jäljittelee villin suden ruokavaliota pohjoisessa luonnossa, sisältäen metsämarjoja, villiyrttejä ja juuria. Tuote on täysin viljaton.

Tuote on 100% gluteeniton ja viljaton

Tuote koostuu herkullisesta yhdistelmästä tuoretta lohta ja kanaa, jotka sulavat koiran ruoansulatuskanavassa nopeasti ja luovuttavat elimistölle runsaasti elintärkeitä rasvahappoja. Jokainen koira pitää tuoreesta kananlihasta, joten ruoka on suosittua ja maistuvaa. Tarkkaan kehitelty tuote seuraa luonnossa vapaana liikkuvien susien vaistoja ja ruokailutottumuksia. Päivittäisessä ruokavaliossa tärkeää roolia näyttelevät rasvat ja proteiinit, mutta hiilihydraattien saanti on varsin minimaalista. Marjat ovat pirteä lisä villin suden päivittäisessä ruokavaliossa ja ne sisältävät varsin vähäisen määrän hiilihydraatteja. Wolf of Wilderness Blue River - lohi tarjoaa koirallesi erittäin ravitsevaa eläinproteiinia ja tärkeitä omega-3-rasvahappoja. Tuote sopii erinomaisesti myös erilaisista allergioista kärsiville koirille. Tuotteen sisältämien laadukkaiden raaka-aineiden ansiosta iho ja turkki voivat hyvin sekä ruoansulatus toimii loistavasti. Tarjoa hyvän ruoan lisäksi koirallesi myös aina raikasta vettä.

Wolf of Wilderness "Blue River" sisältää vähintään 61 % aitoa lihaa, johon raikkaaksi lisäksi on mukaan laitettu metsämarjoja, juuria ja villiyrttejä. Valmiste sisältää myös pienen määrän perunaa, joka on koirilla yleisesti hyvin siedetty raaka-aine eikä aiheuta allergioita. Tuore kananliha on koirille erittäin maittavaa, ja herkullista makuelämystä on täydennetty lohella. Tuotteen sisältämät seljanmarjat, karpalot, herukat, vadelmat, voikukanjuuri sekä villiyrtit, kuten pujo, mäkikuisma, nokkonen, kamomilla, siankärsämö ja leskenlehti tarjoavat elintärkeitä vitamiineja, hiven- ja kivennäisaineita, proteiineja, aminohappoja ja rasvoja koirasi päivittäiseen ruokavalioon. Tuote on ensiluokkainen kuivaruoka, joka on valmistettu tukemaan koiran suoliston toimintaa ja antamaan tarvittavia rakennusaineita luuston sekä lihaksiston hyvinvointiin.

Tuotteen lihapitoisuus on aina vähintään 61 %

 • Wolf of Wilderness Blue River - lohi sisältää runsaasti tuoretta lihaa, joka takaa ruoan herkullisuuden
 • Tuotteessa on korkea eläinproteiinipitoisuus 81% ja se sopii myös allergioista kärsiville koirille

 • Verkkokauppa: Zooplus
 • Toimitusaika: 4-7 päivää
 • Toimituskulut: 4,99 €
  Yli 49 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Paypal
 • Toimitustavat: Posti, Kotiinkuljetus
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun