Koiratarvikkeet netistä
Avital Biotin 250 tablettia

Avital Biotin 250 tablettia

26,99€
Joskus lemmikit voivat tarvita ravintolisiä hyvinvoinnin ylläpitoon tai sairaudellisista syistä. Avital Biotin auttaa rakentamaan oman lemmikkisi hyvinvointia sisältä päin. Tuote sopii hyvin sekä koirille että kissoille. Sinkki-, biotiini- ja metioniinivalmiste lemmikeille Käyttekö paljon näyttelyissä lemmikkiesi kanssa vai onko lemmikilläsi runsaskin karvanlähtö? Siinä tapauksessa Avital.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  26,99€
from €26.99 to €26.99 1
26.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Joskus lemmikit voivat tarvita ravintolisiä hyvinvoinnin ylläpitoon tai sairaudellisista syistä. Avital Biotin auttaa rakentamaan oman lemmikkisi hyvinvointia sisältä päin. Tuote sopii hyvin sekä koirille että kissoille.

Sinkki-, biotiini- ja metioniinivalmiste lemmikeille

Käyttekö paljon näyttelyissä lemmikkiesi kanssa vai onko lemmikilläsi runsaskin karvanlähtö? Siinä tapauksessa Avital Biotin voi hyvinkin olla erinomainen lisä lemmikin ruokavalioon. Näyttelyihin halutaan valmistautua perinpohjaisesti. Moni lemmikin omistaja toivoo oman karvakaverinsa olevan seuraava voittaja. Voittajan ominaisuuksiin kuuluukin terveys, joka kumpuaa sisältä ja näkyy päälle päin. Avital Biotin valmiste auttaa ylläpitämään turkin ja ihon hyvinvointia. Lemmikin ihosta tulee kimmoisa ja turkista tulee kaunis. Myös lemmikin kynsistä tulee kestävät. Mikäli syötät lemmikillesi raakaravintoa, on tuote erinomainen ravintolisä etenkin sinkin takia. Tällöin Avital Biotinia tulee antaa lemmikille säännöllisesti, jotta tuotteen hyödyt olisivat parhaat mahdolliset. Ravintolisästä löytyy kolmea eri tehoainetta, jotka yhdessä edistävät lemmikin hyvinvointia ja terveyttä. Näitä aineita ovat metioniini, sinkki ja biotiini. Pakkauksesta löytyy 250 tablettia.

Valmisteessa käytetty metioniini on aminohappo, joka auttaa elimistöä tuottamaan tarvittavia valkuaisaineita. Jos metioniinia ei saa tarpeeksi elimistöönsä, voi se johtaa erilaisiin ongelmiin lemmikin aineenvaihdunnan kanssa. Metioniini auttaa myös karvankasvussa. Sinkki auttaa myös turkin terveyden ylläpidossa. Jos lemmikillä on sinkkipuute, voi hänellä olla erilaisia iho-oireita. Yleensä sinkin puute esiintyy lemmikeillä, jotka syövät paljon viljatuotteita tai kalsiumia. Myös lemmikin anturat ovat huonossa kunnossa, silmänympärykset voivat kaljuuntua ja voi lopulta johtaa ihomuutoksiin ja -tulehduksiin. Biotiini huolehtii lemmikin ihosta ja kynsistä. Biotiinin puute esiintyy muun muassa ihon ja turkin huonokuntoisuutena. Koirille voidaan antaa 1 tabletti 10 kiloa kohden 4-6 viikon tehokuurina esimerkiksi näyttelyitä varten. Pienille koirille annetaan yksi tabletti päivässä. Kissojen annostus on vain puolikas tabletti päivässä. Ravintolisän voi antaa sellaisenaan tai ruuan sekaan sekoitettuna.

Nippelitietoa Avital Biotinista

 • Sopii sekä koirille että kissoille
 • Voidaan käyttää esimerkiksi näyttelyihin valmistuessa tehokuurina 4-6 viikon ajan
 • Sisältää ihoa ja turkkia hoitavia aineita, kuten metioniinia, sinkkiä ja biotiinia.

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun