Rukka Protect haalari musta
Rukka

Rukka Protect haalari musta

59,99€
(0)
Rukka Protect haalari musta on käytännöllinen suojahaalari, joka tekee lenkiltä paluun helpoksi kurakeleillä. Haalari on joustavaa ja vedenkestävää materiaalia. Haalariin kuuluu huppu, jolla voi tarvittaessa peittää koiran korvat. Rukka Protect haalari joustaa koiran liikkeiden mukana Rukka Protect haalari suojaa koiran silkkistä turkkia kulumiselta. Korkealuokkainen ja vedenpitävä suojahaalari.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  59,99€
  25 cm
  2,4 € / cm
from €59.99 to €59.99 1
59.99 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Rukka Protect haalari musta hinnan kehitys

Rukka Protect haalari musta on käytännöllinen suojahaalari, joka tekee lenkiltä paluun helpoksi kurakeleillä. Haalari on joustavaa ja vedenkestävää materiaalia. Haalariin kuuluu huppu, jolla voi tarvittaessa peittää koiran korvat.

Rukka Protect haalari joustaa koiran liikkeiden mukana

Rukka Protect haalari suojaa koiran silkkistä turkkia kulumiselta. Korkealuokkainen ja vedenpitävä suojahaalari valmistetaan joustavasta kankaasta, joka ei kahise koiran yllä. Haalarin hyvin istuva leikkaus tekee haalarista mieluisan pidettävän koiralle, eikä haalari rajoita yhtään koiran liikkumista. Haalarin uudistetussa ja tarkkaan viimeistellyssä mallissa on joustavasta lycra-resorista valmistetut lahkeet, jotka tekevät haalarin pukemisesta mukavaa koiralle. Mukavan hellävaraiset lycra-resorit suojaavat täydellisesti koiran jalkoja. Haalari on tuulelta ja vedeltä suojaava ja siinä on mukava aukko taluttimelle. Haalarissa on myös vedenkestävä vetoketju, joka sijaitsee haalarin selkäosassa. · Tarvittaessa haalaria voi säätää vyötärön ja kaulan kohdilta. Koira voi käyttää haalaria myös pimeällä ulkoillessa, sillä haalarissa on mukana näkyvä ja tehokas heijastinnauha. Haalarin selkäosassa on talutushihnaa varten oma tarrallinen kulkuaukko.

Haalarin selässä sijaitsevan vetoketjun voi avata ja sulkea niskan puoleisesta päästä tai hännän tyvestä. Käytännöllinen kaksisuuntainen vetoketju tekee haalarin pukemisen ja riisumisen koiralle ja omistajalle helpoksi. Vetoketjussa on vettähylkivät teippaukset, joka lisää luonnollisesti vetoketjun käyttöikää. Koira voi käyttää haalarin kanssa myös valjaita, sillä valjaat on mahdollista pukea halutessaan haalarin alle. Haalaria löytyy koossa 25–65 cm ja koko valitaan aina koiran selän pituuden mukaan. Tuotteen materiaalina on 100 % polyesteri. Tuote pestään 40°C asteessa ja haalarin voi pestä välittömästi ulkoilun jälkeen. Haalari on koiralle mieleinen ja mukavan tuntuinen käytössä. Haalari sopii koirille iästä tai koosta riippumatta.

Rukka Protect haalarissa on tehokkaat heijastimet

 • Rukka Protect haalari suojaa erinomaisesti kuralta myös mahan alta ja vapauttaa koiran lenkillä omaksi itsekseen.
 • Rukka Protect haalarin kokoa pystyy säätämään hyvin säätönaruilla.

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun