Buster harja metallipiikeillä

Buster harja metallipiikeillä

6,93€
30% alennusta 9,90€
(0)
Buster metallipiikkiharjalla harjaat ja selvität helposti pitkäkarvaisen koirasi turkin. Metalliset, pitkät piikit sopivat täydellisesti roskien ja takkujen poistoon koiran keskipitkästä tai pitkästä turkista. Turkkia harjataan aina pitkin vedoin kasvusuunnan mukaisesti. Muovivartisen harjan kumiset osat varmistavat pitävän otteen harjasta. Buster harja on pitävä koiranharja pitkälle turkille .... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  6,93€
  9,90€
from €6.93 to €6.93 1
6.93 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Buster harja metallipiikeillä hinnan kehitys

Buster metallipiikkiharjalla harjaat ja selvität helposti pitkäkarvaisen koirasi turkin. Metalliset, pitkät piikit sopivat täydellisesti roskien ja takkujen poistoon koiran keskipitkästä tai pitkästä turkista. Turkkia harjataan aina pitkin vedoin kasvusuunnan mukaisesti. Muovivartisen harjan kumiset osat varmistavat pitävän otteen harjasta.

Buster harja on pitävä koiranharja pitkälle turkille

Tiesitkö, että koirasi säännöllinen harjaaminen tekee hyvää sen pintaverenkierrolle ja saa turkin kiiltämään upeasti. Koiran turkissa on luonnollisia öljyjä, jotka harjaamisen vaikutuksesta tekevät turkin kauniiksi ja eläväksi. Päivittäinen harjaus suoritetaan aina pitkin vedoin ja turkin kasvun suuntaisesti. Buster harja sopii kaiken pituisille turkeille ja sillä on erityisen hyvä harjata pitkää ja puolipitkää turkkia. Harjan väreinä ovat lime, joka on pienen harjan väri ja violetti, joka on isomman harjan väri. Harjaamisen päätteeksi turkki kannattaa käydä aina sormin läpi, jolloin varmistetaan ettei turkkiin jää takkuja. Pitkäkarvaisilla koirilla kainalot, nivuset, kuono ja korvantaukset ovat yleisiä takkupaikkoja. Harjaamisen päätteeksi on hyvä tarkistaa myös tassun pohjat ja anturoiden välit, ettei siellä ole vaaroja, kuten esimerkiksi lenkillä helposti tarttuvia tikkuja tai purukumia.

Pitkäkarvaisen koiran harjaukseen kannattaa käyttää aina harjausnestettä. Turkinhoidon voi aloittaa seoksella, joka sisältää vettä ja pari lusikallista hoitoainetta tai tarkoitukseen valmistetulla harjausnesteellä. Buster harja hoitaa koirasi turkin edustuskuntoon niin kotioloissa kuin koiranäyttelyihinkin lähtiessä. Takut avataan aina hellävaroen satuttamatta koiraa millään tavalla, johon tarkoitukseen metallipiikkinen Buster harja on aivan yliveto. Pitkäkarvaisille koirille ei suositella koskaan takun leikkaamista saksilla pois turkista, koska leikatusta kohdasta karva kasvaa aina takaisin. Lisäksi se kietoutuu ympärillä olevien muiden karvojen kanssa muodostaen turkkiin lisää takkuja. Jokaisella harjauskerralla on tarpeen kurkata myös korviin, sillä karvaa kasvaa helposti korvakäytäviin, ja ne pitää nyppiä kokonaan pois kaikenlaisten tulehdusten välttämiseksi.

Säännöllisellä hoidolla koirasi turkki pysyy siistinä ja takuttomana

 • Buster harjalla harjaat turvallisesti myös koiranpennun turkin
 • Turkinlaaduissa on aina koirasta riippuen yksilöllisiä eroja ja karvapeitteen kunto vaihtelee ravinnon, iän ja ympäristön mukaan

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun