Koiratarvikkeet netistä
Rukka Solid valjaat, pinkki
Rukka

Rukka Solid valjaat, pinkki

Rukka Solid valjaat, pinkki Rukka Solid valjaat, musta
36,95€
Rukan Solid-valjaat ovat tunnetusti kestävää laatua. Ne istuvat loistavasti niin aikuiselle kuin kasvavallekin koiralle. Valjaat tuntuvat mukavalta, eivät purista tai kiristä koiraa mistään kohtaa edes, jos koira vetää. Hellät valjaat lenkkeilyyn Jokainen koira tarvitsee kunnon valjaat lenkkeilyyn. Rukka on tunnettu suomalainen merkki, jonka parhaimpia ominaisuuksia ovat kestävyys ja trendikkyys.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  36,95€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  37,95€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  42,95€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  47,95€
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  49,95€
from €36.95 to €49.95 5
36.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
37.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
42.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
47.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
49.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Rukan Solid-valjaat ovat tunnetusti kestävää laatua. Ne istuvat loistavasti niin aikuiselle kuin kasvavallekin koiralle. Valjaat tuntuvat mukavalta, eivät purista tai kiristä koiraa mistään kohtaa edes, jos koira vetää.

Hellät valjaat lenkkeilyyn

Jokainen koira tarvitsee kunnon valjaat lenkkeilyyn. Rukka on tunnettu suomalainen merkki, jonka parhaimpia ominaisuuksia ovat kestävyys ja trendikkyys. Koiraakin voi siis ulkoiluttaa tyylikkäästi. Pinkit Solid-valjaat sopivat hyvin aktiiviseen käyttöön. Nämä pehmustetut valjaat käyvät niin aikuisille kuin vielä kasvavillekin koirille. Valjaat on muotoiltu ergonomisesti, jotta koirasta ei tuntuisi epämiellyttävältä missään vaiheessa. Valjaat on vuorattu mukavalla neopreenikankaalla, joka pehmentää ihotuntumaa. Valjaissa on säädettävä rinta- ja vatsakappale, joka tekee istuvuudesta täydellisen. Koska Rukan Solid-valjaiden säätöominaisuudet ovat omaa luokkaansa, sopivat valjaat loistavasti paitsi vielä kasvuiässä oleville koirille, mutta myös koiranpennuille. Jokaiselle koiralle löytyy siis takuulla sopivat valjaat. Valjaita voi käyttää niin arkikäytössä kuin harrastuksissakin. Yksillä valjailla pärjää siis oikein hyvin, kun ostaa kerralla kunnolliset.

Rukan Solid-valjaissa on käytetty hyvältä tuntuvia materiaaleja. Itse valjaat ovat kestävää nailonia ja ne on vuorattu pehmeällä neopreenikankaalla. Rintakehän kohdalla on leveät pehmusteet. Ne jakavat rintakehälle tulevan paineen tasaisesti, jolloin koiralle ei tule puristavaa tunnetta. Ergonomisen muotoilun tavoitteena on ollut, että se mahdollistaisi vapaat liikeradat myös aktiivisen liikunnan aikana. Tässä on onnistuttu. Sen vuoksi valjaat sopivat loistavasti vaikkapa agilityyn tai muuhun aktiiviseen toimintaan. Valjaissa on käsilenkki, josta saa tukevan otteen tarvittaessa. Pimeän turvaksi valjaisiin on laitettu heijastintikkaukset sekä heijastavia merkkejä. Valjaita on saatavana neljässä eri koossa. Oikea koko valitaan koiran painon mukaan.

Taattua kotimaista laatua

 • Valjaat ovat mukavat päällä
 • Sopivat sekä arki- että harrastekäyttöön

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun