Peti Buster Dark Sicily, tummanharmaa

Peti Buster Dark Sicily, tummanharmaa

59,90€

(0)
Buster Dark Sicily on korkeareunainen ja mukava peti koirille. Kokonaan konepestävä peti on erittäin helppo pitää puhtaana. Vuoteen pehmeä täyte houkuttelee koiran mukavasti kaivautumaan pedin uumeniin nukkumaan. Buster Dark Sicily on koiran oma turvallinen pesä Buster Dark Sicily koiranpeti valmistetaan kestävästä ripstop -polyesterikankaasta. Peti on helppo pitää puhtaana ja siinä on erillinen.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  59,90€
  Tummanharmaa 60 x 70 cm
  0,01 € / Tummanharmaaxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  77,94€
  Tummanharmaa 90 x 120 cm
  0,001 € / Tummanharmaaxcm
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  79,90€
  Tummanharmaa 70 x 90 cm
  0,011 € / Tummanharmaaxcm
from €59.9 to €79.9 3
59.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
77.94 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
79.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Buster Dark Sicily on korkeareunainen ja mukava peti koirille. Kokonaan konepestävä peti on erittäin helppo pitää puhtaana. Vuoteen pehmeä täyte houkuttelee koiran mukavasti kaivautumaan pedin uumeniin nukkumaan.

Buster Dark Sicily on koiran oma turvallinen pesä

Buster Dark Sicily koiranpeti valmistetaan kestävästä ripstop -polyesterikankaasta. Peti on helppo pitää puhtaana ja siinä on erillinen irrotettava tyyny. Pedin voi pestä myös pesukoneessa ja sen korkeat reunat tuovat koirallesi mukavaa suojaa. Pedissä on miellyttävän pehmeä täyte ja sen väri on tummanharmaa. Buster Dark Sicily koiranpeti pitää muotonsa erinomaisesti ja tarjoaa koiralle suojaisen lepopaikan. Pedissä on pesemistä helpottava irrotettava sisätyyny. Koiranpedin pinnan voi pyyhkiä kostealla liinalla, joten pedin puhtaanapito on todella helppoa. Buster Dark Sicily koiranpeti on verhoiltu kestävällä kankaalla, joka hylkii likaa ja vettä. Kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistettu peti takaa koiralle lokoisat lepohetket, joten peti pysyy siistinä pitkään eikä vaadi päivittäistä puhdistusta. Petiä voi ostaa koossa 45 cm, 65 cm ja 75 cm. Pedin patjaosan voi kätevästi tuulettaa pesemisen sijaan.

Kaikki koirat haluavat päivittäisen lenkin ja leikkien lisäksi saada säännöllisiä lepohetkiä tutussa ympäristössä. Illalla omaan pehmoiseen petiin kääriytyessään koira voi muistella päivän aikana opittuja mukavia leikkejä ja kokemuksia. Muistathan, että mitä useammin koira pääsee petiin märkänä ja kuraisena, sitä useammin peti vaatii pesua. Kovassa käytössä olevan pedin pitää olla vettä ja likaa hylkivä, koska silloin se vähentää tehokkaasti tarvittavien pesukertojen määrää. Peti voi toimia myös näyttävänä sisustuselementtinä. Tavallisesti koirat viihtyvät ihmisten läheisyydessä, joten yleensä koiran peti on siellä, missä ihmiset viettävät paljon aikaa. Olohuoneessa peti saattaa olla esillä kaiken aikaa ja se toimii kauniina sisustuselementtinä siinä missä kirjahylly tai sohvakin. Pedin hankinnassa pitää ottaa siis kestävyyden ja helppohoitoisuuden lisäksi huomioon, että peti miellyttää myös koiran omistajaa.

Peti Buster Dark Sicily on erittäin helppohoitoinen

 • Peti Buster Dark Sicily pedin voi pyyhkiä kätevästi kostealla liinalla
 • Peti Buster Dark Sicily vuoteessa on irrotettava sisätyyny
 • Saatavilla eri kokoja

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun