Pro Dog by Rukka Treenitasku, musta

Pro Dog by Rukka Treenitasku, musta

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Koiran kouluttaminen on tärkeä osa koiranomistajan elämää. Tavalliset peruskäskyt voivat parhaimmassa tapauksessa pelastaa niin lemmikin kuin jonkun muun hengen. Oikeat varusteet tekevät koiran kouluttamisesta hauskaa niin omistajan kuin koiran näkökulmasta.

Pidä palkkiot aina käden ulottuvilla

Koiranomistajan arkeen kuuluu paljon erilaisia velvollisuuksia, joihin lukeutuvat muun muassa koiran rokotusten päivittäminen ja totta kai kouluttaminen. Kouluttaminen on koiran mielenterveyden kannalta myös tärkeää. Näin koira löytää oman paikkansa laumassa ja siitä tulee myös yhteiskuntakelvollinen kansalainen. Kouluttaminen kannattaa aina aloittaa ajoissa ja mielellään silloin, kun pentu on parhaassa oppimisiässä. Palkinnot tehostavat koiran oppimishalua. On siis tärkeää, että tarjotut palkkiot ovat koiran mieleen. Jokainen koira on erilainen ja jokainen niistä motivoituukin eri asioista. Joillekin hauvoille riittää kehut ja taputukset, toiset taas haluavat leikkiä tai saada makupaloja. Pro Dog by Rukka Treenitasku auttaa sinua varautumaan oman koirasi mieltymyksiin. Pro Dog Treenitasku sopii hyvin niin ammattilaisille kuin harrastelijoille. Saat näppärästi säilöttyä kaikki makupalat, lelut ja muut tarvikkeet ja pidettyä ne siten käden ulottuvilla koko treenin ajan.

Treenitasku on erinomainen vaihtoehto myös siksi, että se on huomattavasti kevyempi kuin esimerkiksi liivit. Koiran kouluttaminen myös lämpimälläkin ilmalla onnistuu siten vaivatta. Treenitasku koostuu useasta eri kokoisesta taskusta, joihin voi laittaa namit ja lelut piiloon. Treenitasku mahdollistaa myös talutushihnojen ja lelujen kiinnittämisen D-renkaiden ja kiinnityshakojen avulla. Materiaali hengittää, se on kestävä ja se on helppo puhdistaa koulutussession jälkeen. Vyön voi myös säätää itselleen sopivaksi niin, että se istuu mukavasti vyötäröllä. Koska koiran kouluttaminen on osa omistajan arkea vuodenajasta riippumatta, kuuluu treenitaskuun myös korkealaatuiset heijastimet. Voit siis huoletta harjoittaa hihnakäyttäytymistä myös iltahämärällä, syksyllä ja talvella!

Treenitaskun hyvät puolet!

  • Monta erikokoista taskua kaikkiin tarpeisiin
  • Lelujen ja hihnojen kiinnitykseen kiinnityshaat ja D-renkaat
  • Säädettävä vyö mahdollistaa hyvän istuvuuden
  • Sisältää korkealaatuiset heijastimet
  • Materiaali hengitttää, on kestävä ja on helppo pitää puhtaana

Kokotaulukko

  XS S M L XL
Vyötärö 71–90 cm 77–96 cm 83–102 cm 91–110 cm 96–116 cm
Helma 86 cm 93 cm 100 cm 107 cm 114 cm
Pituus selästä 30,5 cm 31,5 cm 32,5 cm 33,5 cm 34,5 cm

 

4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun