Pro Dog by Rukka Treeniliivi, musta

Pro Dog by Rukka Treeniliivi, musta

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Koiraharrastelija ja ammattilainen arvostaa korkealaatuisia tuotteita, jotka tekevät koiran kanssa harrastamisesta hauskaa ja helppoa. Pro Dog by Rukka Treeniliivi on erinomainen vaate koiraurheiluun tai vaikkapa lenkkipolulle.

Tyylikäs treeniliivi harrastelijalle ja ammattilaiselle

Koiran kouluttaminen on tärkeää ja lenkkeily on osa omistajan arkea nelijalkaisen ystävän kanssa. Kouluttaminen on tärkeää koiran mielenterveyden kannalta mutta samalla vahvistat myös koiran ja sinun välistä sidettä. Oikein koulutettuna koira on mallikansalainen ja voi hyvin, koska se tietää paikkansa laumassa. Kouluttaminen tapahtuu niin kotona kuin ulkona. Ulkona ollessa voi olla vaikea kantaa kaikkia erilaisia pussukoita mukanaan namien ja lelujen suhteen. Treeniliivi helpottaa koulutushetkiä huomattavasti. Liivin taskut ovat suuret ja tarjoavat paljon tilaa eri makupaloille ja muille motivointitarvikkeille. Jos säilöt nameja esimerkiksi liivien etutaskuihin, saat puhdistettua ne helposti käytön jälkeen. Voit nimittäin irrottaa etutaskujen sisätaskut ja pestä ne esimerkiksi juoksevan veden alla. Liivi on valmistettu materiaalista, joka hengittää, hylkii likaa ja on helppo pitää puhtaana.

Liivistä löytyy myös tasku esimerkiksi puhelimelle ja selkäpuolella on niin sanottu kengurutasku. Löydät myös velcrokiinnityksen, joka on erinomainen muun muassa hihnoille tai leluille. Treeniliivissä on mukana myös D-lenkkejä, joita voi käyttää eri tarvikkeiden kiinnittämiseen. Vetoketju puolestaan omaa vetimet, jotka eivät lipsu käsistä vaikka koiran kuolaa olisikin käsissä. Liivistä löytyy myös heijastimet, jotka turvaavat iltahämärällä lenkkeilyn. Liivistä löytyy monta eri kokoa. Naisten mallit XS ja S koossa ovat tyköistuvat. M-XL mallit taas on valmistettu unisex-mitoilla. Treeniliivin alulla koiran kanssa touhuaminen onnistuu helposti, kun kaikki mitä tarvitset, löytyy käden ulottuvilta aina tarvittaessa.

Pro Dog Treeniliivin parhaat ominaisuudet

  • Helposti irrotettavat namitaskut pesuja ja namien säilöntää varten
  • Mustasta liivistä löytyy heijastimet, jotka tuovat näkyvyyttä ja turvaa iltahämärän lenkeille
  • Velcrokiinnitys, joka löytyy liivin olalta, hihnaa tai lelua varten
  • Useampi D-rengas tarvikkeiden kiinnittämiseen
  • Sopii harrastelijalle ja ammattilaiselle
  • Useita eri kokoja
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun