Buster IncrediBowl kuppi, Eri värejä

Buster IncrediBowl kuppi, Eri värejä

16,73€
30% alennusta 23,90€

(0)
Koiran ruokinta on tärkeä osa lemmikin omistajan arkea. Pitkäkorvaisten koirien kohdalla ruuan syöminen voi olla sotkuista puuhaa. Ratkaisu tähän on koirille suunniteltu Buster IncrediBowl kuppi. Likaiset ja märät korvat ovat historiaa Koiran ruokinta perustuu lemmikin ruuansulatuksen erityispiirteisiin. Koska koira on lihansyöjä ja niiden ruuansulatuskanava on lyhyt verrattuna sekasyöjiin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  16,73€
  23,90€
  Lime 2 litraa
  8,37 € / Limelitraa
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  16,73€
  23,90€
  Harmaa 2 litraa
  8,37 € / Harmaalitraa
 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  16,73€
  23,90€
  Sininen 2 litraa
  8,37 € / Sininenlitraa
from €16.73 to €16.73 3
16.73 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
16.73 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
16.73 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Buster IncrediBowl kuppi, Eri värejä hinnan kehitys

Koiran ruokinta on tärkeä osa lemmikin omistajan arkea. Pitkäkorvaisten koirien kohdalla ruuan syöminen voi olla sotkuista puuhaa. Ratkaisu tähän on koirille suunniteltu Buster IncrediBowl kuppi.

Likaiset ja märät korvat ovat historiaa

Koiran ruokinta perustuu lemmikin ruuansulatuksen erityispiirteisiin. Koska koira on lihansyöjä ja niiden ruuansulatuskanava on lyhyt verrattuna sekasyöjiin, tulee koiran saada korkeaenergistä ruokaa. On myös tärkeää, että annoskoko olisi sopivan kokoinen, jottei koiralle tule huono olo, sillä ruuansulatuskanava koiralla on pieni. Ruokintaa voidaan hyödyntää myös koiran koulutuksessa. Pennulle voidaan opettaa esimerkiksi luoksetulo tai odottamiskäskyt. Ruoka-aika voi muuttua sotkuiseksi etenkin, jos koiralla on pitkät korvat. Korvat likaantuvat ruuasta, joka voi johtaa takkuihin, mikäli turkki on pitkää. Tämä taas puolestaan voi johtaa ikävältä tuntuviin harjaushetkiin, kun takkuja yritetään selvittää ruuasta. Buster IncrediBowl voi olla ratkaisu pitkäkorvaisten koiranomistajien haasteisiin. Tämä ruokakuppi on valmistettu joustavasta ja turvallisesta silikonista, jonka muotoilu estää pitkäkorvaisten koirien korvien likaantumista.

Kuppi myös estää korvien kastumisen, mikäli kulhoa käytetään esimerkiksi vesikippona. Kupin muotoilu pitää korvat visusti kupin ulkopuolella koko sen ajan, kun lemmikki syö tai juo. Kuppi on myös muotoiltu pitkäksi, mikä myös estää koiraa hotkimasta ruokaansa. Ruuan hotkiminen voi johtaa huonovointisuuteen, joka puolestaan voi päättyä oksentamiseen. Pitkän muotoilun ansiosta koira joutuu siirtämään ruokaa kupin sisäkulmia vasten, jotta se saisi ruuan suuhunsa ja siten syötyä. Näin ruokailu kestää hiukan pidempään, mikä on koiran mahan kannalta hyvä. Buster IncrediBowl voidaan myös pakata mukaan niin pitkille kuin lyhyille matkoille, sen joustavan materiaalin ansiosta.

Buster IncrediBowl pähkinänkuoressa

 • Valmistettu kestävästä ja joustavasta silikonista
 • Voidaan käyttää ruoka- tai vesikippona
 • Auttaa pitämään hotkimisen minimissään
 • Estää korvien kastumisen vedessä tai sotkeutumisen ruokaan

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun