Peti Buster Memory Foam, kameli

Peti Buster Memory Foam, kameli

Tuotetta ei ole juuri nyt saatavilla
(0)
 

Koirat nauttivat pehmeistä alustoista ihan siinä, missä myös heidän omistajansa. Ethän sinäkään mielelläsi istu kovalla ja kylmällä lattialla, jos vaihtoehtona on pehmeä sohva tai nojatuoli? Koirakin valitsee mielellään itselleen pehmeän makuualustan nukkumista varten.

Peti, joka muotoutuu lemmikin mukaan

Etkö tiedä, minkä kokoinen koiranpeti sopisi omalle koirallesi? Vastauksesi saat mittaamalla koiran viemän tilan silloin, kun se on makuullaan. Voit sitten verrata saamiasi mittoja sopivan pedin löytämiseen. Kun valitset koirallesi sopivan kokoista makuualustaa, kannattaa sinun valita peti, joka on liian iso koirasi kokoon nähden. Tämä antaa lemmikillesi mahdollisuuden kasvaa tai vaihtaa asentoa nukkuessaan. Aivan kuten ihmiset, myös koirat pitävät eri asennoista. Jotkut nukkuvat pienellä kerällä, kun taas toiset levittäytyvät mahdollisimman suurelle alueelle. Tämän takia pedin kannattaa olla huomattavasti koiraa isompi. Buster Memory Foam Peti sopii erinomaisesti suurille koirille. Tämä kyseinen patja muotoutuu koiran oman ruumiinrakenteen mukaan, mikä puolestaan tekee pedistä erittäin mukavan nukkumapaikan. Kaiken lisäksi Peti Buster Memory Foam heijastaa koiran omaa ruumiinlämpöä, jolloin patja on ihanan lämmin paikka nukkua. Kuraisella kelillä koirat voivat levittää likaa ympäriinsä ja useimmiten aina omille makuupaikoilleen. Buster Memory Foam -pedin päällisen saa helposti irti ja se on täysin konepestävä.

Koirien vanhetessa ne joutuvat kokemaan samoja ongelmia kuin ihmiset. Milloin on nivelsärkyä ja jäykkää liikkumista. Peti Buster Memory Foam tarjoaa mukavan tuen raskastekoisen ja vanhan koiran nivelille ja selälle. Peti on valmistettu Ortopedisestä Memory Foam materiaalista, joka muotoutuu koirasi kehon rakenteen mukaan. Tämän takia peti sopii erinomaisesti juurikin ikääntyvälle lemmikille, tarjoten hänelle rentouttavan nukkumapaikan. Buster Memory Foam -peti palaa aina takaisin alkuperäiseen muotoon, kun lemmikki nousee ylös. Koiranpeti kannattaa hankkia myös koiran oman viihtyvyyden kannalta. Kun koiralla on oma paikka, minne hänen on mahdollista vetäytyä halutessaan olla yksin, tuntee hän olonsa turvalliseksi. Pedin voi ottaa myös mukaan matkoille, mikä puolestaan vähentää lemmikin stressiä.

Hyvä tietää Buster Memory Foam -pedistä

  • Muotoutuu lemmikin kehon mukaan
  • Memory Foam heijastaa lemmikin omaa ruumiinlämpöä takaisin lemmikkiin, pitäen hänet lämpimänä
  • Patjan materiaali tukee koiran selkää ja niveliä - sopii hyvin ikääntyville lemmikeille
  • Pedin koon kannattaa olla "liian iso" lemmikkiin nähden, jotta lemmikillä olisi mukava nukkumapaikka
  • Helposti irrotettava ja konepestävä päällinen
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun