Jakaja Trixie Basic Leather, musta
Trixie

Jakaja Trixie Basic Leather, musta

13,95€
(0)
Jakaja Trixie Basic Leather, musta Joskus kahden koiran ulkoiluttaminen voi tuntua vaikealta. Remmit menevät solmuun, kun yksi koira vetää vasemmalle ja toinen oikealle, etkä tiedä, mitä tehdä. Trixien Basic Leather -jakaja voi tällöin olla vastaus ongelmiisi. Useamman koiran ulkoiluttamiseen sopiva apuväline Koiran ulkoiluttaminen on tärkeä.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  13,95€
  ML
from €13.95 to €13.95 1
13.95 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Jakaja Trixie Basic Leather, musta

Joskus kahden koiran ulkoiluttaminen voi tuntua vaikealta. Remmit menevät solmuun, kun yksi koira vetää vasemmalle ja toinen oikealle, etkä tiedä, mitä tehdä. Trixien Basic Leather -jakaja voi tällöin olla vastaus ongelmiisi.

Useamman koiran ulkoiluttamiseen sopiva apuväline

Koiran ulkoiluttaminen on tärkeä osa koiranomistajan arkea. Koira pääsee tekemään tarpeensa ja myös toteuttamaan lajiperäistä vaistoaan, eli haistelemaan muiden lajitovereidensa jättämiä hajujälkiä. Useamman koiran ulkoiluttaminen samaan aikaan voi tosin olla hankalaa. Koirat voivat joko sotkeentua toisiinsa remmeineen tai sinua vedetään kahteen eri suuntaan. Vaihtoehtoisesti yrittäessäsi selvittää remmejä toisistaan, jompikumpi koirista voi yrittää livahtaa tiehensä. Trixie Basic -jakaja auttaa tällaisissa ongelmatilanteissa. Jakaja Trixie Basic on valmistettu aidosta nahasta. Jakajan avulla voit ulkoiluttaa kahta koiraa samaan aikaan yhdellä taluttimella. Käyttöönotto on erittäin yksinkertaista. Jakajassa olevat lukot kiinnitetään koirien pantoihin, kun taas jakajassa olevaan o-renkaaseen kiinnitetään taluttimen lukko. Tämän jälkeen tarvitsee vain astua ovesta ulos ja lähteä nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Helpompaa kahden koiran ulkoiluttaminen ei enää voisikaan olla! Jakajat ovat saatavilla useassa eri koossa.

Älä siis anna kahden koiran ulkoiluttamisen aiheuttaa sinulle ylimääräistä stressiä siitä, miten tulet pitämään koirasi kurissa. Kun kerta ongelmaan löytyy vastaus, kannattaa sinun ehdottomasti hyödyntää tarjolla olevat ratkaisut. Koska jakajan kokoja on useita, voit valita omille koirillesi sopivimman jakajan. Isoille koirille kannattaa harkita M- tai L-kokoa olevat jakajat, sillä ne kestävät yhtäkkiset nytkähdykset paremmin kuin vastaava jakaja XS- tai S-koossa. Koska Trixie Basic -jakaja on valmistettu aidosta nahasta, voit hyvällä huolenpidolla maksimoida ostamasi tuotteen käyttöiän. Kromiväriset pistoolilukot napsahtavat tukevasti kiinni koiranpantojen lenksukoihin. Lemmikki ei vahingossakaan pääse karkuun vaikka rapsuttelisitkin koiraasi lukon kohdalta.

Trixie Basic jakajan yksityiskohdat

 • Kestävää ja aitoa nahkaa
 • Kestävä o-rengas talutinta varten
 • Kaksi kromattua pistoolilukkoa, jotka kiinnitetään koiran pantoihin
 • Löytyy useassa eri koossa

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun