Koiratarvikkeet netistä
Trimmauskone Andis AGC2 SE, Eri värejä
Andis

Trimmauskone Andis AGC2 SE, Eri värejä

199,00€
Andis AGC2 on tehokas kaksinopeuksinen trimmauskone, joka sopii helposti kotikäyttöön ja tekee trimmauksesta helppoa. Huippuluokan trimmeri on Andis-tuotemerkin taattua laatua. Trimmauskoneen terän vaihto on helppoa ja lukitusmekanismi pitää terän paikoillaan työskentelyn aikana. Andis AGC2 Super on erittäin tehokas kaksinopeuksinen kotitrimmeri. Andis.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus

  Halvin yksikköhinta
  199,00€
  AGCB Super, viininpunainen
from €199 to €199 1
199 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle

Andis AGC2 on tehokas kaksinopeuksinen trimmauskone, joka sopii helposti kotikäyttöön ja tekee trimmauksesta helppoa. Huippuluokan trimmeri on Andis-tuotemerkin taattua laatua. Trimmauskoneen terän vaihto on helppoa ja lukitusmekanismi pitää terän paikoillaan työskentelyn aikana.

Andis AGC2 Super on erittäin tehokas kaksinopeuksinen kotitrimmeri.

Andis AGC2 trimmauskone sopii niin pienelle, kuin isollekin karvakorvalle, ja tämä kotikäyttöön tarkoitettu trimmeri riittää vähän vaativampaankin trimmaukseen. Trimmauskone helpottaa turkkien ylläpitoa yksinkertaisesti ihan kotikonstein. Enää sinun ei siis tarvitse Mustia lähteä käyttämään kalliissa studiossa, vaan voit yksinkertaisesti hoitaa trimmauksen kotona Andis AGC2 Super  trimmauskoneella. Laite antaa hyvät perustarpeet kotona trimmauksen tekemiseen, eikä sinun siis tarvitse Mustia lähteä kalliissa studiossa käyttämään. Andis AGC2 SE trimmeri sopii lähes kaikille turkkilaaduille ja roduille, joten ei sinun tarvitse useampaa trimmeriä välttämättä hankkia. Laite on yksinkertainen toiminnaltaan, joten sen käytön opetteluun ei kulu tunteja. Laite toimii verkkovirralla, joten sinun ei tarvitse leikkiä akkujen kanssa, vaan riittää kun vaan kytket johdon seinään, ja alat trimmaamaan.

Lemmikkien trimmaaminen toisinaan voi olla haastavaa puuhaa, varsinkin jos käytössä olevat työkalut eivät välttämättä hommaan sovellu täysin. Trimmaamiseen kannattaakin siis hankkia juuri tähän käyttöön tarkoitettu trimmauskone, jotta helpottaa sekä omaa että lemmikin elämää. Trimmattu ja siistitty lemmikki tiputtaa vähemmän karvaa sisätiloihin, ja tietenkin esimerkiksi näyttelytarkoitukseen on erittäin tärkeää, että koiran turkki on hyvässä kunnossa ja huollettu. Ammattimaiset trimmausstudiot toki hoitavat karvaturrin turkin siisteydestä, mutta jos palveluita joutuu usein käyttämään, niin tulee se helposti myös kalliiksi. Kotikäyttöön hommattu trimmauskone on siis varmasti hyvä valinta, ja tähän Andis AGC2 SE ja Super tarjoaa erittäin hyvän ja helpon vaihtoehdon.

Peruskäyttöön soveltuva trimmeri joka kotiin.

 • Andis AGC2 Super on yksinkertainen mutta tehokas kotitrimmeri.
 • Lemmikkien trimmaaminen kotona kannattaa hoitaa kunnon välineillä.

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
Siirry alkuun