Avital Flex -jauhe 300g

Avital Flex -jauhe 300g

Avital Flex -jauhe 300g Avital Flex tabletti 150 kpl
59,90€
(0)
Avital Flex-jauhe on valmiste, joka ennalta ehkäisee nivelongelmia sekä tukee nivelrikkojen hoidossa ja parantaa näin koiran hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Avital Flex sisältää glukosamiinia, kondroitiinia MSM:ää sekä C-vitamiinia. Avital Flex auttaa pitämään huolta koirasi nivelistä Koirien nivelongelmat ovat yleisiä melkeinpä kaiken ikäisillä ja kokoisilla koirilla. Nyt voit kuitenkin.... Lue lisää
 

 • Toimitus
  2-7 päivää
  3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
  59,90€
from €59.9 to €59.9 1
59.9 Peten Koiratarvike hinta tuotteelle
Avital Flex -jauhe 300g hinnan kehitys

Avital Flex-jauhe on valmiste, joka ennalta ehkäisee nivelongelmia sekä tukee nivelrikkojen hoidossa ja parantaa näin koiran hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Avital Flex sisältää glukosamiinia, kondroitiinia MSM:ää sekä C-vitamiinia.

Avital Flex auttaa pitämään huolta koirasi nivelistä

Koirien nivelongelmat ovat yleisiä melkeinpä kaiken ikäisillä ja kokoisilla koirilla. Nyt voit kuitenkin auttaa koirasi niveliä pysymään vetreinä ja terveinä. Avital Flex-jauhe on tehokas apu erilaisiin koirien nivelongelmiin. Tuote tarjoaa yhdistelmän erilaisia raaka-aineita, jotka tukevat yhdessä nivelten toimintaa ja terveyttä. Glukosamiini ja kondroitiini toimivat yhdessä tehokkaasti nivelruston rakennusaineina. Muut tuotteen sisältämät aineet, eli MSM sekä C-vitamiini muodostavat puolestaan yhdessä kollageenia, joka tukee tehokkaasti terveen ruston kehitystä. Tuote sopii käytettäväksi monen ikäisille koirille, mutta erityisen hyödyllistä sen käyttö on esimerkiksi kasvavilla ja ikääntyvillä koirilla. Myös suurikokoisille koirille tuotteen käytöstä voi olla merkittävää hyötyä. Tämän lisäksi valmiste on hyödyllinen koirille, joilla on esimerkiksi rotunsa tai käyttönsä puolesta normaalia korkeampi riski erilaisiin nivelrikkoihin.

Avital Flex-jauheen käyttö on yksinkertaista ja helppoa. Sopiva päiväannostus määräytyy koiran painon mukaan ja se vaihtelee 1/2-3 mitan välillä. Ensimmäiset kuusi viikkoa jauhetta käytetään pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaisesti ja tämän jälkeen annostus on mahdollista puolittaa. Avital Flex ei toimi ainoastaan ennalta ehkäisevänä tuotteena, vaan sitä voidaan käyttää myös koirilla, joilla on jo todettu nivelrikko. Miten tuotteen käyttö vaikuttaa koiran hyvinvointiin monin tavoin. Jauheen säännöllinen käyttö voi auttaa koiraasi esimerkiksi liikkumaan vaivattomammin ja tämän voi huomata esimerkiksi parantuneesta ketteryydestä. Myös erilaiset kiputilat voivat vähentyä. Avital Flex sopii koirien lisäksi erinomaisesti myös kissoille. Tarkista kissoille sopiva annostus pakkauksesta.

Avital Flex tukee koiran hyvinvointia kokonaisvaltaisesti

 • Helppokäyttöinen jauhe tukee nivelruston muodostumista ja nivelten normaalia toimintaa
 • Tuotetta voidaan käyttää sekä ennalta ehkäisevä että nivelrikkojen hoidossa

 • Verkkokauppa: Peten Koiratarvike
 • Toimitusaika: 2-7 päivää
 • Toimituskulut: 3,9 - 5 €
  Yli 39 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankit, Luottokortit, Lasku, Osamaksu
 • Toimitustavat: Posti, Pakettiautomaatti, MyPack, Kotiinkuljetus, Nouto
4 1 5/span> 1

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun